iOS 4 Diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milan.smart 22. 6. 2010 10:54

Ahoj, zakladam tema o novem iOS 4 kde muzete psat dotazy, poznatky a tipy..

me by treba zajmalo jak mam na home screen vratit cerny pozadi, kde bych moh sebrat ty puvodni wallpapers ktery tam ted chybej nebo proc v ibook store jsou jen takovy free naprd knizky ?

-- 22. 6. 2010 12:03 --

+uplne se mi zmrzacily vsechny synchronizovany fotky z normalni kvality na kvalitu nekoukatelnou :( doufam ze s tim neco udelaj jako.. todle by bylo k placi

-- 22. 6. 2010 12:34 --

a jeste jeden dotaz, tam jak se meni wallpaper se s tim da jakoby soupat nahoru a dolou (s tim nahledem lock screen a home screen) ale nic se tam neda pridat tak nevim k cemu to tam je... bych bral jako ze by si clovek moh udelat vic kombinaci, ale neprisel sem na to jak udelat novou..
a ty fotky se nastesti pri dalsi synchronizaci spravily

-- 22. 6. 2010 15:22 --

na iPhone manii pisou ze se daj tridit fotky podle xichtu. "..Podobně to funguje i se tvářemi – nechte si zobrazit pouze fotky s určitou osobou." o tom sem este neslysel a na iPhonu to nikde nevidim.. ze by se autor toho clanku splet? Nebo kde je tahle funkce schovana?
 MacBook Air M3 13"  iPhone 15 Pro
Panasonic TX-65FX780 ● Panasonic TX-50AX800 ● Panasonic PT-AE3000 ● Sony PS5
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod Alena1411 24. 6. 2010 12:00

Dobry den, chtela jsem nainstalovat ios 4, ale nejde mi to. Po tak nekolika hodinach instalaci se objevi, ze doslo k chybe a pise mi to tam nejaky kod a ze je potreba to instalovat znova. Poradte plss.... :lol:
Alena1411
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BreC 24. 6. 2010 12:42

hele, nevíte jestli existuje Jailbreak na tento OS ?
Lidi jsou jak ryby, někdy plavou proti proudu.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod milan.smart 24. 6. 2010 13:45

Alena1411 píše:Dobry den, chtela jsem nainstalovat ios 4, ale nejde mi to. Po tak nekolika hodinach instalaci se objevi, ze doslo k chybe a pise mi to tam nejaky kod a ze je potreba to instalovat znova. Poradte plss.... :lol:

Zdravim, zkuste to udelat podle postupu na iPhoneManii zde: http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple+ ... a+stahujte Pod nadpisem "Pro odborníky"
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod avio 24. 6. 2010 17:32

Ahoj, jak lze udělat downgrade zpět na 3.1.3 ? Mám dva dny OS 4 ale iPhine 3gs už nepracuje tak plynule, jakoby se zadrhává i třeba v posouvaní menu, o "minisekání" při scrolování stránek ani nemluvim. Jednoznačně se můj dojem z práce s 3gs zhoršil :( Ještě mnohem více žere baterku (ano vypínám si aplikace v multitaskingu). Jde nějak multitasking vypnout? Je to strašně nepohodlné pořád vypínat aplikace.
foobar 2000 @ WASAPI @ SoX > Styleaudio CARAT-RUBY2 > VINCENT CINCH 0,6m > PMA dispre v4 > Phonak Audéo
ostatní: SUPRA SÍŤOVÝ FILTR MD06-EU SP > VINCENT PREMIUM POWER CABLE :: LG 60PK550 ​
avio
Junior

Odeslat příspěvekod milan.smart 24. 6. 2010 19:10

jo no, to mi taky prijde debilni to odtamtud furt vyhazovat :/ moc se jim to nepovedlo rekl bych.. ale ono stejnek vetsina aplikaci tam do toho multitaskingu daj vicemene jen zastupce na sebe a v pozadi nebezej

me by zajmalo jak je to s iBook Storem.. v iTunes zadnej nemam a na iPhonu jo, ale je tam jen medvidek pú a pak nejaky sh*t knizky za darmo, proc tam nejsou i ostatni knizky? Dik za vysvetleni
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod BreC 24. 6. 2010 19:15

mě z niceho nic prestal fungovat appstore a chce to po mně abych zadal jakou mam kreditku, předtím mi šlo i když jsem dal None.
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod zdenyz 16. 7. 2010 14:49

Krom toho ze jsem prisel o veskera data pri upg, tak wifi je zase horsi slaby signal. A baterka rychleji ubyva. MT zatim nic moc. Radia stejne nejdou vypnou se.
zdenyz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BreC 16. 7. 2010 20:13

mně už vše valí bez problemu nastesti
BreC
Junior

Odeslat příspěvekod milan.smart 18. 7. 2010 06:07

A nevite teda nekdo prosim jak funguje ten ceskej ibook store? Ja cekal ze nepujde vubec ale on jde a sou tam jen free na prd knizky. Proc to tak je?
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod codefritters 19. 7. 2010 06:55

milan.smart píše:A nevite teda nekdo prosim jak funguje ten ceskej ibook store? Ja cekal ze nepujde vubec ale on jde a sou tam jen free na prd knizky. Proc to tak je?

Protoze se Apple nedohodl se _Svazem autoru_ o autorskych pravech. Je to podobne jako s pisnickama, Apple se rozhodne nebude bavit s 27 ruznymi autorskymi svazy v EU, to si radeji pocka, az se sjednoti legislativa. Navic, jen v CR je autorskych svazu nekolik :)

Samozrejme, velke EU zeme jsou vyjimkou...
Robert Cerny
ACTC, ACSP
web/blog: http://www.codefritters.com
twitter: codefritters
Zakaznicke aplikace pro iPhone/MacOS X
PayBySMS, Zakony
codefritters
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beda2v1 19. 7. 2010 13:04

jak ,,ilegalne ,, nainstaluji iOS4 do iphonu 1G ?
beda2v1
Junior

Odeslat příspěvekod L.O.N.G.E.R 30. 7. 2010 08:33

Kazdou noc si davam iP do letoveho rezimu. S iOS 3.x.x me to vzalo za 7-8h co jsem na nej ani nesahl 3-4% baterie. S iOS 4 me to za stejnych podminek sezere 20-30% a to na pozadi nemam zadnou app jako skype, icq atd. Jen obycejne app ktere nepouzivaji zadnou z moznosti MT...
L.O.N.G.E.R
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VESPa. 30. 7. 2010 11:18

Poradí mě někdo, zda na novém iphone (4) rozchodim videa i ze stream.cz? Děkuji.
VESPa.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milan.smart 30. 7. 2010 11:39

K te vydrzi: to je nejake divne ja na svem 3GS nijak extra velkej rozdil nezpozoroval ubyde mi to tak o 2-4 procenta za noc a to do letoveho rezimu neprepinam..
milan.smart
Junior

Další stránka