iOS 4 Diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milan.smart 31. 7. 2010 20:41

kdyz sem psal ze to mam vypnuty tim sem jako myslel tu automatickou aktualizaci ze mam vypnutou, proto se tomu divim..
 MacBook Air M3 13"  iPhone 15 Pro
Panasonic TX-65FX780 ● Panasonic TX-50AX800 ● Panasonic PT-AE3000 ● Sony PS5
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod Dr.moutin 31. 7. 2010 21:16

Jooo to se mi stává taky, i když to mám na manuální aktualizaci.. nevím proč to dělá. jinak FCB na pozadí neběží.
Dr.moutin
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 4. 8. 2010 23:08

Facebook = FB
FC Baník = FCB ;-)

Jinak se mi to stalo taky. A dokonce znám příčinu. Mail spuštěný nebyl ale v SBSettings se ukazoval jako aktivní, tak jsem ho odstřelil. No a co se nestalo? U mailu mi zasvítila sedmička. V SBSettings Mail (spolu s Telefonem opět běžel, ale v multitaskingu pustoprázdno). Z toho usuzuju, že Mail a Telefon jsou v paměti permanentně (ale neaktivní) kvůli rychlému přístupu.

Obrázek
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milan.smart 5. 8. 2010 07:43

no jo at si tam jsou, ale nemaj se co aktualizovat kdyz jsou automaticky aktualizace vyply.. co kdybych treba nechtel ty zpravy stahovat do iphonu, nebo bych treba nemel pausal a nechtel bych platit za data? to by bylo docela na prd..
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 5. 8. 2010 08:30

Vsak neni problem v nastaveni vypnout mobilni data. Mam zaple pouze wifi a nemam problem.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milan.smart 5. 8. 2010 10:57

Ale to je tam az od iOS4, ze? Mne nejde o ty data ale o princip.. iOS je pro me dokonalej system a v dokonalym systemu by se todle stavat nemelo..
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 5. 8. 2010 13:27

Ale SBSettings nejsou součástí systému. Dokonce nejsou ani legální, takže se není čemu divit, že nemusí všechno fungovat korektně.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Reno.Raines 7. 8. 2010 19:05

co vsechno ma jako nove iOS 4 ? ja mam iphone2G a nakonec jsem nasel na ulozto alternativni firmware ktery je jakoby 313 upraveny a s pridanymi funkcemi, zatim sem prisel ze mi telefon neumi akorat skaldat nekolik ikon do slozky, jinak mam BT, A2DP, videokameru, atd

a co jinak iOS 4 a videa ? uz jste nekdo zjistili jestli na iphonu 4 nebo 3GS pujde prehrat regulerni H264 ? (tj MP4, AAC+H264 + treba titulkove stopy ale ve vyssim profilu nez je na iphone, jinak JB iphone zvladne v nizsim profilu - zadne B snimky, max 5 referencich snimku atd, i vyssi rozliseni prehrat bez potizi nez je 320 x 480, i treba 720 x 528 atd ale musi se dodrzet to co neni u regulerncih h264 - zadne B snimky apod)
Reno.Raines
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milan.smart 8. 8. 2010 17:46

Zdravim.. mel bych dve otazky jedna se tyka push notifikaci a druha ibooks.

1) vysvetlil by mi nekdo prosim jak ty push notifikace presne funguji? jde mi o to jestli iphone je na ten server co to zprostredkovava pripojenej porad a nebo jen pokud treba zapnu a vypnu nejakou aplikaci ktera to vyuziva, napr im+? jde mi o to ze u nekterych aplikaci je ten push skoro zbytecnej a pokud by se cely to spojeni s tim serverem vytvarelo kvuli tem aplikacim nemelo by cenu v nich push povolovat, ale pokud by to spojeni s tim push serverem bylo aktivni porad pak i ty aplikace co to maji skoro zbytecne by to mohly mit povolene, kdyz uz by tem to spojeni jednou bylo.

2) do ibooks se daji dostat pdf soubory.. ja bych ale potreboval otevrit txt (knizku). jedna moznost je ulozit txt do pdf, ale to by se pak v ibooks asi blbe cetlo. je nejaka aplikace ktera by umela cist txt jako knizku a nebo da se textak nejako dostat do ibooks aby se tvaril jako knizka a ne jako pdf?

kdyztak predem moc dekuji za odpovedi a za vysvetleni. milan.
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 12. 8. 2010 14:56

Dobry den,mam dotazy,nikdy jsem zatim nemel iPhone:
Jake videoformaty v prilohach emailu prehraje iOS 4 v zakladu?
Lze si z iTunes stahnout aplikaci pro prehrani v DivX?
Lze si ulozit oblibene videoklipy z YT do pameti iPhone,abych je pozdeji mohl prehravat si v off-line?
Je pravda,ze stahovat z iTunes lze pouze z 1 PC?
Pry nelze oblibene pisnicky v mp3 dat jako zvoneni,je to pravda?
Co muzu delat,pokud v Apple store nenajdu oblibene hudebni album,lze ho do iPhone dostat jinak?Pokud ano,jak prosim?
DEKUJI vsem,kdo mi odpovi na vsechny tyto otazky.
S pozdravem Refael
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod milan.smart 12. 8. 2010 20:29

- Lze si z iTunes stahnout aplikaci pro prehrani v DivX? NEVIM, ale myslim ze NE
- Je pravda,ze stahovat z iTunes lze pouze z 1 PC? ANO
- Lze si ulozit oblibene videoklipy z YT do pameti iPhone,abych je pozdeji mohl prehravat si v off-line? NE
- Pry nelze oblibene pisnicky v mp3 dat jako zvoneni,je to pravda? NEJDE, jen koupeny v itunes a to v CR nejde takze to nejde, ale myslim ze by se na to dal najit soft kterej to umi konvertovat a pak by to slo.
- Co muzu delat,pokud v Apple store nenajdu oblibene hudebni album,lze ho do iPhone dostat jinak?Pokud ano,jak prosim? tohle je spatna otazka. Do iphonu si muzes davat jakykoliv MP3 ktery mas na pc pres program itunes. na itunes obchode si v CR zadnou hudbu nekoupis, u nas to neni.
milan.smart
Junior

Odeslat příspěvekod Reno.Raines 13. 8. 2010 00:17

os4: prehravani tak zjistil uz nekdo jestl iprehraje iphone4 genericky H264 v dvd rozliseni nebo jestli je furt nutna konverze napr pomoci Handbrake ?

a co vsechno umi iOS 4 a kdyz mam iphone2g kterima packagemi si ty funkce pridam do sveho ?
Reno.Raines
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Refael 13. 8. 2010 02:42

Dobre rano Milane,DEKUJI ti za tve odpovedi.
Ziji ted v Australii,tady jde kupovat hudba bez problemu.proto jsem se ptal.Jsem tady zatim velice kratce,tak jsem jeste neznam nejakeho zdejsiho iphonov.maniaka:))),ktery zna iphone od A az do Z.Proto se ptam na cz serveru.
Jinak jen tak pro zajimavost:Apple tu nabizi iPhone 4 16GB za 859 AUD a 32GB verzi za 999 AUD.Vse neblokovane a s DPH.Ale dalsi dodavka az koncem srpna.Tak jsem zvedav,jake ceny prijdou ve stejnou dobu do Cech.
Tak jeste posledni otazka:
Jake videoformaty prehraje iOS 4 v e-mail.prilohach v zakladu a ma nejake omezeni ve velikosti prilohy?
Jeste jednou DEKUJI za odpovedi.
Refael
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod Reno.Raines 13. 8. 2010 02:46

jak se pracuje s dokumenty office - word a excel na iphonu ? - tj potrebuji je nejak dostat ven dovnitr krome jako priloha emailu jak se to da udelat ? a zakladni upravy a vse offline
Reno.Raines
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ATTOG 13. 8. 2010 06:29

Staci stahnout nejakou app, napr docs to go, quick office nebo neco jinyho co je na appstore.

Ja osobne mam docs to go. Pak cokoliv vytvorim muzu posilat mailem nebo (po upgradu (placenym) posilat na drop box) a po pripojeni na kompa kde synchronizujes iphona s itunes mas dole v itunes list svejch stazenejch aplikaci co umej pracovat se souborama, a tam uz je to jednoduchu ukladat soubory na kompa jde bez problemu.
Obecne je ale iphone prilis malej na vetsi upravu dokumentu. Maximalne opravit nejakou tu chybu nebo pripsat par radku. Zbytek lepsi delat na Macu(PC). Muj nazor.
ATTOG
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka