No, tak 3G jsem měl taky. A porovnávat 4-ku a 3G se moc nedá..Jde o to, že chcu hrozně iPhone, ať to zní blbě jak chce, ale měl sem již 2× a z jistých důvodů jsem se ho vždy vzdal

No, ale jde o to, že si chci pořídit telefon, ale jediný co připadá v úvahu je právě ten iPhone. Ještě jsem přemýšlel na Samsung Wave, ale prostě ne! Jenže buď si koupím 3GS tak za 8k teď nebo 4-ku tak od 13-15 za nějakej měsíc. Ano, může Vám to přijít ujeté, nebo měsíc že nic není, ale prostě ten telefon chci.
Ale ta 4-ka co tak čtu tak má nějaký problémy, ať už se týká home button a nepište že ne, dočetl jsem se to i zde na fóru i na iphone fóru, nebo proximity senzoru..přijde mi to prostě, jak kdyby ho udělali na rychlo a teď se začínají projevovat chybky. Kdežto 3G/S byl prostě zaběhlej, jen trochu upravili vnitřek (procák, paměť atd.)
Jasně, každej telefon má nějakou vadu a myslím že u té 4-ky to není nic vážný a je to kus od kusu. Ale prostě ten problém tam je. A to s tou anténou neberu jako problém ale celkem jako blbost..takže to sem ani nemusíte tahat.
Zkusím se teda ovládnout a ještě nějakej čas počkat, je to prostě super telefon a nový funkce se hodí!
to !nt_: Hele, a jak ti to funguje? Nebo jako koupil si neblokovaný nebo jak? Četl jsem, že když si koupím z Ameriky, tak se mi tady po přehrátí na novej FW blokne! A unlock jestli vůbec bude, se neví kdy bude.