iPhone 4S - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vpe 28. 1. 2012 15:50

viewtopic.php?f=1904&t=1151957&p=8579019&hilit=9A406#p8579019

---

ad SSH root - domnivam se ze rec je o root pristupu do konzole. Pokud hodlas delat JB a znestabilnit a proderavet si telefon, a nevis, proc to delas, doporucuji venovat nekolik hodin studiu problematiky :-/
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod pota 28. 1. 2012 18:48

Klid...
pota
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 28. 1. 2012 22:05

Je nějaká free app, pomocí které si budu moct nastavit vyzvánění jaké chci?

Pravděpodobně to tu v tom tématu již je, ale nechce se mi projížděj všechny stránky. Díky
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike-biker 28. 1. 2012 22:26

Nám se taky nechce. :-)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pota 28. 1. 2012 22:53

Mike-biker píše:Nám se taky nechce. :-)

Neni na to app, ale pouzij google.
pota
Junior

Odeslat příspěvekod lachlach 30. 1. 2012 10:51

Hezký začátek týdne. Mám 4S a opakovaně se mi stalo, vždy při lyžování, tel. v náprsní kapse, zasunutý v ponožkovém pouzdře, že se mi objevilo "žádná síť" či "neplatná SIM" a tel. jsem musel zcela vypnou a zapnout, abych měl zase signál. Je to nepříjemné, neb se mi pak nikdo nedovolá a já o tom nevím. Nevím, zda se na tom podílí nízké teploty, ale to by pak byl tel. na horách zcela nepoužitelný. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky moc za odpověď.
lachlach
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 30. 1. 2012 11:14

hele me telefon ztraci sit naprosto bezne, mam VF a je celekm normlani, ze nemam signal.. predtim u O2 bez problemu
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 30. 1. 2012 12:23

kadliwt: vubec nevis, o cem mluvis. To, ze nemas signal, je jedna vec, kterou tady vubec nikdo neresi, druha vec je, ze ti nenaskoci, kdyz se dostanes do oblasti se signalem.
anonymousCZ
Junior

Odeslat příspěvekod ondra_1892 30. 1. 2012 16:39

mám menší problém, opět :/. iP mám s JB, ale od dneška, když jsem v nějaké app a chci na plochu a stisknu home button, tak se mi "jakoby" restartuje telefon, objeví se tam takové to kolečko a vždycky naběhne plocha. dělá to po tom, co jsem nainstalovat SBsettings, ale je to i po tom, co jsem ho odstranil, nainstaloval se mi s tím i activator. nevíte čím to může být? :shock: teď očekávám, že budete mastit proč mám JB a bla bla. fakt zlatej android než toto :-\
ondra_1892
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 30. 1. 2012 16:55

Sorry za OT, ale to je přesně ono. JB je dobrý, ale už je to hrabání se v systému a tím pádem začínají stejné problémy jako na Androidu. Restore a non JB a bude klid. 8-)
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra_1892 30. 1. 2012 17:07

pokud se toho nezbavím, tak udělám to, co říkáš, restore a pápá JB. hele, androidů jsem měl několik, všechny s rootem, nikdy nebyl problém. iOS je až moc uzavřený pro mě a ani JB tomu pro mě moc nepomáhá. to, co mám na androidu v základu, tak mám tady za draho s JB. brzo asi iP prodám :-\.
tak edit: bylo to nainstalovaným switchersetting, pořád hledám nějakou relativní náhradu za intelliscreenX, nevíte o čem? ale ať je to za méně než 10 dolarů, tak za max. 3.
ondra_1892
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 30. 1. 2012 17:55

Já jsem docela zvědavej jestli opravdu něco udělají s tou baterkou. Když telefon používám hodně, tak tak za 7 hodin čistého používání je KO. Počítal jsem s tím, ale docela občas strach že nevydrží jak bych potřeboval.
Jinak u O2 nemám se signálem problém.
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike-biker 30. 1. 2012 18:07

S baterkou podle mě nic zásadního udělat nepůjde. Alespoň dokud neskončí tahle stupidní soutěž o co nejkratší výdrž. Hlavní je co nejmenší tloušťka. :twisted:
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondra_1892 30. 1. 2012 18:10

ta výdrž je strašná no :-\ .. a u TM jsem měl dneska problémy s baterkou :shock: .. několikrát mi z ničeho vypadl signál, tak letadlo a po chvíli naskočil no.
ondra_1892
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 30. 1. 2012 18:40

Výdrž je znatelně horší, asi o 1/3, než u iPhone 4. Pořád však lepší, než u Androidů. :-)
Bohužel je to marketingová kampaň a vina nás - zákazníků. Až jim v r.2014 poklesem prodeje 4 mm tenkých telefonů s 16ti jádrem a výdrží 2 hodiny konečně dáme najevo, že chceme alespoň jeden jediný den plné zátěže, tak to budou dělat. :-D
Mike-biker
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka