iPhone 5 - Obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lokS4 28. 1. 2013 14:00

iPhone 5
Je ten nejuzasnejsi iPhone vsech dob!
-rychlost
-tenkost
-vydrz
Uz bych nechtel 4S ani zadarmo :D na display jsem som zvykl hned a navic A5 chip se me zda pomaly :P
lokS4
Junior

Odeslat příspěvekod Tony Stark 28. 1. 2013 14:45

lokS4: dobrý výkřik. Každý nový iPhone je "nejuzasnejsi iPhone vsech dob".
Tony Stark
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 28. 1. 2013 15:58

S tímto :
lokS4 píše:-rychlost
-tenkost
-vydrz

Souhlasím.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod lokS4 28. 1. 2013 16:21

Rozvedu to více:
3G/LTE/WIFI
3G
Jednoznačné zrychlení mobil využívá vyššího pásma kde bez problému tahám 22mb/s přes 3G síť
Wi-Fi
Mobil využívá 2,4 a 5Ghz Wi-Fi a má 2 antény (150 mb/s) Nepocituji problémy se signálem jak bylo kdesi uvedeno vše běží hladce a dobře
Výkon:
Procesor A6 je brutální
V geekbench mě udělal cca 1670 až 1680 ( 4S cca 780) takže 2 násobná rychlost oproti staršímu modelu
Výkon se projevuje ve všem co na mobilu děláte ať je to uprava fotek,sufrování,hudba,hry vše se načítá neuvěřitelně rychle
Fotoaparát:
Dá se říct stejný jako 4S jen lépe fotí v horších světelných podmínákách
Baterie
Výdrž pocituji lepší než u 4S o cca 30%
Vzhled
Je lehčí
Tenčí
A luxusnější opravdu rychle si na něj zvyknete
Display:
4 palce zvyknete si hned
Barevnost jemnost je lepší
a hlavně co se mě líbí je jiný na dotyk než většina mobilů,nemastí se tolik
A nakonec SLUCHÁTKA
Na to kolik stojí a to že jsou k mobilu jsou bezkonkurenční ! hrají neuvěřitelně dobře
Naposledy upravil lokS4 dne 28. 1. 2013 19:56, celkově upraveno 1
lokS4
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 28. 1. 2013 16:49

jestli si ten kluk nedělá *****, tak je zralý na cvokárnu :-)
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Loader 28. 1. 2013 17:25

Euforie nevydrží dlouho :-D
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod Skaldinho 28. 1. 2013 23:37

lokS4 píše:Jednoznačné zrychlení mobil využívá vyššího pásma kde bez problému tahám 22mb/s přes 3G síť

Nepleteš si mb a Mbit? Jestli ne, tak si to docela přehnal. :-)) Současné absolutní maximum pro 3G je 42Mbit/s, což je 5,25mb/s. A to je prosím při uplně nezatížené síti.
Siemens c25 -> Siemens a50 -> Samsung S5230 Star -> Sony Xperia X10 mini -> Sony Xperia Mini Pro -> Sony Xperia T
Skaldinho
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 28. 1. 2013 23:44

Mbit = Mb
8 Mb = 1 MB

To jen aby bylo jasno, mb (milibit) neexistuje.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod usnavy7 2. 2. 2013 13:33

Nezdá se Vám že po updatu z iOS 6.0.2 na 6.1 hůře chytá 3G síť? Mám vyzkoušeno, že tam kde jsem před updatem měl v pohodě 3 dílky s 3G tak teď mám jen Edge, což je na využití osobního hotspotu nepoužitelné :(
usnavy7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loader 2. 2. 2013 19:12

Nezdá, vše funguje dobře :)
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod lubosek824 2. 2. 2013 19:23

I u mě vše OK ....
lubosek824
Junior

Odeslat příspěvekod maroa 5. 2. 2013 21:45

Zdravím, prošel jsem pár diskuzí, ale mohl by mi někdo opravdu poradit, zda
přejít ze Samsung Gx S II na iPhone 5ku??, měl jsem půjčený 4S líbilo se mi jak fotil - to bylo prozatím oproti ostatním mobilům bezkonkurenční, ovládání taky v pohodě, ale iTunes mě sra..lo, i ten bluetooth??, myslím že kdyby Apple tohle měl vychytaný - tak vydrtí trh, designově i materiálově super, i když si myslím, že měli u 5ky zůstat u skla! poradíte tedy někdo..předem dík.
maroa
Junior

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 5. 2. 2013 22:46

Nemáte někdo problém s wifi? Připojím se na všechny dostupné sítě, ale netečou mi žádná data - zkoušeno doma na Zyxelu, pres hotspot na SGS II, v Mekaci apod. - puvodne sem to pripisoval chybe, ale ani po aktualizaci se nic nezmenilo. Obnovu uz jsem zkousel.

Nemate nekdo nejaky tip/info?
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 6. 2. 2013 08:50

maroa píše:Zdravím, prošel jsem pár diskuzí, ale mohl by mi někdo opravdu poradit, zda
přejít ze Samsung Gx S II na iPhone 5ku??, měl jsem půjčený 4S líbilo se mi jak fotil - to bylo prozatím oproti ostatním mobilům bezkonkurenční, ovládání taky v pohodě, ale iTunes mě sra..lo, i ten bluetooth??, myslím že kdyby Apple tohle měl vychytaný - tak vydrtí trh, designově i materiálově super, i když si myslím, že měli u 5ky zůstat u skla! poradíte tedy někdo..předem dík.

co chces poradit? co si mas kupit? to predsa musis vediet ty. vyskusal si aj jedno aj druhe, ktore sa ti paci viac? ktore ma viac problemov ktore ta otravuju?

kedze si to napisal do temy o iphone 5, tak ti asi musi byt jasne ze ti tu vacsina poradi aby si si kupil iphone 5. ked to iste napises do nejakej androidovej temy, tak sa ti vacsina vysmeje, ponadava ti a vsetci ti urcite povedia ze iphone nikdy...

itunes je itunes, niekto na neho nadava, niekto si ho nevie vynachvalit, ale velmi pochybujem ze od neho apple niekedy upusti.
s bluetoothom je to asi velmi podobne, od prveho iphonu je to rovnake, ludom to viditelne nevadi, takze tiez pochybujem ze to bude apple menit niekedy.
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod zplzne10 6. 2. 2013 08:56

Zdravím, měl bych prosbu...

týká se FB a upozornění. Odznaky na aplikaci mám, upozornění chodí, ale bez zvuku. Už od 5.1.1 a nějaké aktualizace FB to přestalo zvukem upozorňovat na příspěvky, myslel jsem, že na 6.1 to bude ok, když je fb implementován do systému (mylslel jsem, že to je ten důvod), ale zvukové upozornění stále žádné....

Tento problém mám na 4S, funguje Vám zvukové upozornění na FB příspěvky na iP 5??
zplzne10
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka