iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cojecoje 27. 6. 2014 11:34

Kuuuva doufám, že nástupce 5s bude mít tak 4,3palec vokno a bude Outdoor!!!! Bo už podruhe mi spadl 5s a podruhé rozbite vokno .)
Iphone 6....
cojecoje
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 27. 6. 2014 13:19

Velmi kvalitní telefon po všech stránkách.Velikost u nového Iphonu 6 by bylo dobré navýšit na 4,7ˇˇ
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod Loader 27. 6. 2014 17:08

5S je tak povedený model, že se i bojím, s čím se Apple vytasí. Na stranu druhou, u Applu přešlapy nejsou moc zvykem.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 27. 6. 2014 18:51

Já nemůžu 5s přijít na jméno problém s sms Chatrna konstrukce a další kdo chválí 5s nikdy neměl jiný telefon protože je to hrůza. .mam zlatou 5s stala tenkrát asi 26tisíc a hrůza. Deset krát za den musím odpojit telefon ze sítě abych odeslal sms protože hlásí chybu, nikde nebyl signál až se musel vyměnit, kdyby stal deset jako stoji tamtung neřeknu ale toto..
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod jnexflex 27. 6. 2014 19:17

Vzdyt na podzim se dockame 4,7 a 5,5 :) Ja osobne prejdu z S4 na 6 4,7 palce..
jnexflex
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 6. 2014 00:41

Problém s SMS mám po přechodu na Vodafone, nicméně jen na některých místech a stejný problém jsem vysledoval i u majitelů Lumií, takže to přikládám spíše tomu. Telefon mi přijde zrovna z pohledu konstrukce velice kvalitní, doporučuju dokoupit kožený originální Apple Case, který mu přidá na odolnosti a navíc vypadá a sedí naprosto perfektně. Na displej se dnes prodává spoustu fólií a nebo přímo sklíček nalepovacích, které když se šikovně nalepí tak prakticky ani není poznat, a opět to zvýší odolnost. Odolnost skla je nicméně problémem každého telefonu s dotykovým displejem, s tím se nedá nic bohužel dělat.

Nicméně abych jen nechválil, mám k 5S svoje výhrady. Myslím si že na kameře je pořád co zlepšovat, Applí konzervativnost s absencí NFC mi už taky leze krkem, a pořád bych ocenil ještě vyšší výkon a hlavně větší výdrž baterie. To si slibuju od té větší palcatůry co by mohla přijít. Sice vzroste spotřeba displeje, ale věřím že ne výrazně, narozdíl od vlivu větší kapacity baterie. Nicméně v zásadě jsem docela spokojen.
anonymni

Odeslat příspěvekod Chadzi 1. 7. 2014 14:39

Máte někdo zkušenost s iPhonama, které jsou dovezené z USA?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 1. 7. 2014 19:10

Obecne plati, ze rozhodne nebrat.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 1. 7. 2014 19:41

Ok a důvod?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 1. 7. 2014 20:26

Zejmena reseni pripadne blokace na jejich operatora a taky, proc se zbytecne ochuzovat o rok zaruky?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 2. 7. 2014 13:31

Mám možnost mít telefonyz Itálie, Neměcka, USA ...neblokované, nové a s 1roční zárukou u Applu. Proč teda nebrat? Co je na tom telefonu jiného?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod budzilla 2. 7. 2014 14:00

Z talianska a nemcka nebude nic ine, budes mat iba 1rocnu medzinarodnu zaruku (alebo menej podla datumu "kupy :-D".

Americka verzia bude mat tu ich debilnu nabijacku a ak to bude verizon verzia nepojde ti LTE.

Aha, prehliadol som, spominas ze budu unlock, pardon.
No a samozrejme by bolo dobre keby neboli locknute, inac mas z nich iPod :)
Naposledy upravil budzilla dne 2. 7. 2014 14:08, celkově upraveno 1
budzilla
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 2. 7. 2014 14:02

Ony ty jabka dovezené z Itaálie a Německa vyjdou od ost levněji než u nás. Tak právě když je ta možnost koupě, tak si říkám "proč nekoupit"?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod budzilla 2. 7. 2014 14:10

Inac ja cakam na THL 5000, kazdym dnom by uz konecne mal byt vrhnuty do predaja, budem mat potom jedno 5Sko 64 golďáčika v babika stave "naviac" , skus mi napisat PM O:-)
budzilla
Junior

Odeslat příspěvekod McGyver2 2. 7. 2014 16:50

Chtěl bych se zeptat - povedlo se mi nějakým způsobem vyfotit obrazovku ( jako v PC s Win - PrtSC) a uložil se obrázek do galerie fotek - nevíte, jak se to dělá? :-)
VW Golf Variant FL Style 150 HP man 10/2024, Fabia III Combi Ambition 10/2015
McGyver2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka