od anonymni 28. 6. 2014 00:41
Problém s SMS mám po přechodu na Vodafone, nicméně jen na některých místech a stejný problém jsem vysledoval i u majitelů Lumií, takže to přikládám spíše tomu. Telefon mi přijde zrovna z pohledu konstrukce velice kvalitní, doporučuju dokoupit kožený originální Apple Case, který mu přidá na odolnosti a navíc vypadá a sedí naprosto perfektně. Na displej se dnes prodává spoustu fólií a nebo přímo sklíček nalepovacích, které když se šikovně nalepí tak prakticky ani není poznat, a opět to zvýší odolnost. Odolnost skla je nicméně problémem každého telefonu s dotykovým displejem, s tím se nedá nic bohužel dělat.
Nicméně abych jen nechválil, mám k 5S svoje výhrady. Myslím si že na kameře je pořád co zlepšovat, Applí konzervativnost s absencí NFC mi už taky leze krkem, a pořád bych ocenil ještě vyšší výkon a hlavně větší výdrž baterie. To si slibuju od té větší palcatůry co by mohla přijít. Sice vzroste spotřeba displeje, ale věřím že ne výrazně, narozdíl od vlivu větší kapacity baterie. Nicméně v zásadě jsem docela spokojen.