iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod giam 6. 7. 2014 14:33

Ten ''problem'' s jinym uctem je dany tim, ze hudba nebo aplikace jsou koupeny jinym uctem nez tvym.
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod Lofwyr 6. 7. 2014 18:33

Nojo, jenže já už nemám jailbreak pěkně dlouho a appky/hry/hudbu si kupuju pod svým účtem..
Lofwyr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod giam 6. 7. 2014 20:42

... ocividne alespon jeden song nema s tvym uctem nic spolecnyho ...
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod Lofwyr 7. 7. 2014 07:39

No to je logické, že úplně všechny mp3 z iTunes nemám, vše co poslouchám tam není, ale vždy si upravuju mp3tag
Lofwyr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rewolwer 7. 7. 2014 09:11

Jasně, já to mám stejně, v iTunes knihovně mám cca 400 alb a setu, z toho cca 5 koupených přímo v iTunes. Všechny ID tagy jsem vlastnoručně upravoval v TagScanneru (3 týdny? :-)) ). Nikdy jsem nejailbreakoval a nemám jediný problém - vše funguje na 100%.
iPhone 11 Pro (256 GB)
rewolwer
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 7. 7. 2014 11:09

A ty trable JB jsou presne jake?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 7. 2014 11:21

Výdrž baterie, bezpečnost ... například.
anonymni

Odeslat příspěvekod S474N 7. 7. 2014 11:59

Aha a jake presne? Docela me to zajima, muzes byt konkretni - odkazy, zkusenosti, atd.?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 7. 2014 15:05

Delas si legraci ? Uvedl jsem ti dva nejvetsi minusi JB a jeste ti to mam hledat ? Blazen ..
anonymni

Odeslat příspěvekod kadliwt 7. 7. 2014 17:50

handyouch: ja bych to nepřeháněl. JB ma určitě slabiny, ale takovej démon jakej se tu z toho dělá to rozhodně neni. Rozhodně daleko horší je používat beta iOS. Pro mě to třeba byl nejlevnější způsob jak spojit iPhone s autem...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 8. 7. 2014 08:35

handyouch: tys uvedl dve obecne veci, ktere nejsou nijak konkretni. Vydrz baterie bych rekl, ze je vyssi, protoze si clovek muze povypinat ruzne efekty, ktere zcela logicky zatezuji procesor, potazmo baterii. A bezpecnost? Po zmene hesel z "alpine" na vlastni nemas sanci se do toho jakkoliv dostat. Proto chci vedet KONKRETNI veci, ktere tomu vytykas. V opacnem pripade ses pouhej tlachal, ktery tu siri FUD.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 12. 7. 2014 09:21

Tak, od vcerejska mam svoje nove 5sko...vse je ok, jen mi vadi jedna takova drobnost - v pravem hornim rohu se neco porad nacita nebo aktualizuje. Ma to tak byt? Prikladam screenshot.
Přílohy
image.jpg
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 12. 7. 2014 10:06

Chadzi: Když si kupuješ nový telefon, možná se vyplatí přečíst si pár stránek této diskuze nazpět. Dozvíš se to, co potřebuješ, a nebudeš za blbce. :-D
Franklin
Junior

Odeslat příspěvekod Chadzi 12. 7. 2014 10:27

To je sice pekne, ale kdyz ses uracil neco ze sebe vyplivnout, tak jsi mi mohl odpovedet. O telefonu vim vse co potrebuju, ale o nejakou ikonku "nacitani" jsem se opravdu nezajimal. Kdyztak priste k veci...
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 12. 7. 2014 10:36

Na předchozí stránce je to dobře vysvětleno. Příště se musíš víc snažit.
Franklin
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka