iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tikiboo 12. 7. 2014 15:40

RE: Iné ID. mne sa stalo niečo podobné. Zistil som to pri spustení služby iTunes Match a pri riešení problémov s uploadom a rozpoznávaním skladieb som zistil, že niektoré skladby z netu nesú v sebe info o tom, z akého účtu boli zakúpené pôvodne. A následne pri obnove zálohy z cloudu to pýtalo okrem mojich dvoch ID pýtalo aj rôzne iné.
tikiboo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Clothylda 24. 7. 2014 18:13

Nevíte někdo o aplikaci, kde bych jednoduše jen doplnila čísla stupňů, minut a sekund (gps) a ono mi to našlo to místo? Přes google mapy se mi to nedaří, protože nemám na klávesnici stupně a sekundy....
Clothylda
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 25. 7. 2014 09:23

Je treba hltit forum stejnymi dotazy? Zodpovezeno vedle.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod melmanko 28. 7. 2014 13:58

caute chcem sa spytat mam pokazeny kabel na iphone 5s a docela pozeram ze originalny novy je drahy a tie lacne zas pozeram po internete pisu ze nefunguju na sto percent.mate dake skusenosti z lacnejsimi kablami??
melmanko
Junior

Odeslat příspěvekod JorgeJay 28. 7. 2014 14:05

Na minulé 4Sko jsem koupil neorigo kabel a ten nabíjel ze sítě i v autě, ale při zasunutí do PC či MACu se neustále přihlašoval a odhlašoval a nenabíjel se.
Siemens C55 -> Nokia 7250i -> Nokia 6300 -> Samsung i900 Omnia -> iPhone 4S -> iPhone 5S -> OnePlus One -> iPhone 5S -> Sony Xperia Z3+ -> Samsung Galaxy S6 -> Sony Xperia XZ Premium -> Samsung Galaxy S8 -> Xiaomi Mi9
JorgeJay
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 31. 7. 2014 02:55

U 5té generace iPhone spíše originál. Je tam nový konektor Lightning, ten je specifický v tom, že kabel do něj obsahuje elektroniku. Jednak je tam autentifikační čip, a jednak obvod co se stará o přehazování těch pinů při obráceném zapojení. Když se koupí neoriginální kabel, telefon ho obvykle rovnou odmítne. Nicméně tahle vlastnost se projevila až od iOS7 na iPhone 5 poprvé, takže často se dají sehnat i neoriginální kabely, kde výrobce přímo uvádí že funguje i s iOS7 a pak není problém. Dokonce kamarád sehnal někde redukci, tvrdil mi že v Datartu z microUSB na Lightning, údajně kolem 150 korun, a funguje mi na 5S s 7.1.2 perfektně.
anonymni

Odeslat příspěvekod S474N 31. 7. 2014 10:23

Mam nekolik kabelu z eBay, porizovaci cena kolem $2 a zatim vsechny fachaji i na 7.1.2 v pohode.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 31. 7. 2014 10:57

Já jsem s neorigo kabelama udělal jen špatnou zkušenost a od té doby jen originál. Naposledy kabel Digitus, po připojení hláška "nepodporované zařízení" a ani to nedobíjelo.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 31. 7. 2014 11:47

To me sice taky zahlasi, ale dobiji i syncuje.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod p4li12 1. 8. 2014 07:17

Osobne nevidim ten dovod kupovat neoriginalny kabel na 700€ zariadenie. Ak ste mali dost penazi aby ste si mohli kupit telefon, preco nie aj kabel ak sa on starat neviete? Mal som aj prvu aj druhu generaciu iPhonu a kable mam doteraz v suflikoch neposkodene a pouzivane 2-3 roky. Rovnako novy kabel na iP5S sa zatial netvari, ze moje pouzivanie by mu nejako ublizovalo..

Nie, zeby som sa potreboval chvalit. To len otazka k tomu, co s tymi kablami robite.
p4li12
Junior

Odeslat příspěvekod ojto 1. 8. 2014 08:37

Chcem sa spytat ci je normalne ked pozeram na internete nejake video a stisim zvuk tak sa my stisi zvuk aj vo facebook messengeri. Je to dost otravne
ojto
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 1. 8. 2014 08:43

Zdravím!
Mám otázku ohledně displeje u iP5s. Mé předchozí telefony jsem používal bez folie a cca po 3měsících (asi tak dlouho u mě telefon vydržel) neměl na displeji žádný ani vlásečnicový škrábanec. Teď mám týden iP5s a už se na něm začínají množit šrámy!! Telefon mám ve Spigen Slim Armor, takže tělo je OK, ale displej mě solidně zklamal.
Navíc procenta baterie mizí před očima a telefon se sotva dožije večera, ale to je bohužel dáno kapacitou akumulátoru.
-
A k té otázce. Taky je Váš displej tak měkký??
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod phephe 1. 8. 2014 09:05

baterka mi připadá celkem standart. U me zhruba den pri 6 hodinách používání. Co se týká displaye investoval jsem ihned do invisibleshield a jejich skleněné folie a musím zatím rict, ze jsem naprosto spokojeny.
phephe
Junior

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 1. 8. 2014 11:22

Nikdy bych na telefon žádnou folii nedával. Měl jsem 3GS, 4S a teď 5S. Nikdy jsem na displeji neměl žádný škrábanec. Trvale v kapse, v práci na stole, dávám si teda na to dost pozor, ale někdy to neuhlídám a během toho roku spadne na zem. Naposledy spadnul před barákem na dlažbu asi z 1.5m, přesně naplocho na displej, v obavách jsem zvedal, přeleštil .... a žádné poškození :-)
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Junior

Odeslat příspěvekod marts 1. 8. 2014 11:44

Mám to podobně, telefon bez obalu, v práci na stole v doku. Jinak nošen v kapse kalhot. Škrábance žádné, ale je fakt, že v kapse s telefonem nenosím nic dalšího (tedy žádné klíče, mince, nůž apod.)
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka