iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hhitmen 1. 8. 2014 11:48

Měl bych dotaz na powerbanky. Odmítne je iPhone nebo lze nabíjet. Konkrétně mám od xiaomi 10400 mAh
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 8. 2014 12:27

Pokud se použije ten kabel co funguje i s počítačem a nabíječkou, tak funguje pak i powerbanka, pokud to nebude nějaká co dodává vyloženě špatné napětí - pak by jí telefon odmítl. PowerSeed mi funguje v pohodě.

-- 1. 8. 2014 14:52 --

Osobne nevidim ten dovod kupovat neoriginalny kabel na 700€ zariadenie. Ak ste mali dost penazi aby ste si mohli kupit telefon, preco nie aj kabel ak sa on starat neviete? Mal som aj prvu aj druhu generaciu iPhonu a kable mam doteraz v suflikoch neposkodene a pouzivane 2-3 roky. Rovnako novy kabel na iP5S sa zatial netvari, ze moje pouzivanie by mu nejako ublizovalo..

Nie, zeby som sa potreboval chvalit. To len otazka k tomu, co s tymi kablami robite.

Nikdy bych na telefon žádnou folii nedával. Měl jsem 3GS, 4S a teď 5S. Nikdy jsem na displeji neměl žádný škrábanec. Trvale v kapse, v práci na stole, dávám si teda na to dost pozor, ale někdy to neuhlídám a během toho roku spadne na zem. Naposledy spadnul před barákem na dlažbu asi z 1.5m, přesně naplocho na displej, v obavách jsem zvedal, přeleštil .... a žádné poškozen

Displej na 5S je poměrně měkký. Na předchozím jsem měl škrábanec, a pak praskl. Mám na něm fólii od Belkinu, protože vnímám telefon jako spotřební zboží a měnil bych ty displeje jak ponožky. Kabely od Apple jinak taky nevydrží příliš, ale ještě se mi nestalo že by to schytal žádný jinak než esteticky. Nákup neoriginálů ale zase chápu, člověk chce mít další v kanclu, a další v autě, kor když je těch aut třeba víc a pořád dokola to někde odpojovat je otrava. Pak už se to citelně prodraží, a Lightning není zrovna rozšířeným standardem.
anonymni

Odeslat příspěvekod Bacccardi 5. 8. 2014 17:39

Připojím iPhone k Androidu přes Bluetooth, MMS apod.?

-- 5. 8. 2014 18:00 --

Připojím ho k pc co má windows?
Bacccardi
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 6. 8. 2014 14:39

Přes BT ne
MMS fungujou normálně
Ano

Znáš google.com ?
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 8. 2014 07:27

Připojit ho pomocí MMS? Co je to za volovinu?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kofola18 8. 8. 2014 21:16

Ahoj, rád bych se zeptal co říkáte na spojení typu"všechno od MS(one drive, kalendář, hotmail)" a iPhone? Jde to bez problémů? :)
kofola18
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 8. 8. 2014 21:47

Za cenu nejakych kompromisu urcite. Co by te konkretne zajimalo? Klidne vyzkousim jestli jde o neco konkretniho. Ale s Google uctem funguji normalne.

Misto Safari Chrome, misto mailu od Jablka Gmail, pouzivam Google kalendr apod.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kofola18 8. 8. 2014 21:55

Myslel jsem tam celkově spíš Microsoft. Nevím zda pořídit Lumii nebo iPhone 5S. :D
kofola18
Junior

Odeslat příspěvekod Tichus 8. 8. 2014 22:34

Mně se zdá, že jediný výraznější rozdíl (když pominu samotnou rozdílnost os) bude v tom, že na Lumii už budeš mít One drive v základu, ale na iPhone si ho budeš muset teprv stáhnout :-p

Já mám půlku věcí u Google a druhou u MS a kdybych to nevěděl, tak to ani nepoznám...
Tichus
Junior

Odeslat příspěvekod kofola18 8. 8. 2014 22:56

Jde mi o kontakty a kalendář. Můžu si k telefonnímu číslu přiřadit FB, email, bydliště, narozeniny(i připomenutí?) atd? :) A hotmail(microsoft) kalendář se dá v pohodě propojit s iPhone kalendářem? Není tam problém s iCloudem? Aby se mi to tam nehádalo.

-- 12. 8. 2014 21:11 --

Nikdo neporadí? :)
kofola18
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 8. 2014 19:38

citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod hpn123 20. 8. 2014 12:02

chlapi poradite mi nejake servisni stredisko kde by mi unlockly iphone 5S s IOS 7.1.2 ?? mam to blokovany na VF UK , volal jsem dneska do VF CZ a ti mi rekli ze to pujde vyresit pres servisni stredisko a nebo prej pres prodejce applu , ale to se mi zda jako blbost nevim no. Poradite mi nejaky servisni stredisko v okolo Ostravy ktere by to dokazalo a za jakou castku ? koukal jsem ze na VF UK to je za 20 liber nebo free ale nejak se mi tam do toho nejde dostat. budu vdecnej za kazdou radu co a jak stim udelat.

Jeste jedna vec telefon mi nejde rostornout na cistej ios 7.1.2 pres itunes ani pres telefon nechapu ..
hpn123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caramelbiscuit 25. 8. 2014 19:54

Prosím vás, ako dostanem PDF z pc do telefónu? Stiahla som si aj iBooks, ale keď súbor pridám do knižnice, nikde sa mi nezobrazí, viete mi pomôcť?
caramelbiscuit
Junior

Odeslat příspěvekod Manek49 26. 8. 2014 14:55

Stáhni Adobe Reader.
Z Trutnova od 1582 :-)
Manek49
Junior

Odeslat příspěvekod caramelbiscuit 26. 8. 2014 20:14

A ako to dostanem z knižnice do aplikácie?
caramelbiscuit
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka