hal_sk píše:Chr1s píše:hal_sk: Přihlaš se na iPhonu se stejným Apple ID, které používáš na iPadu a pak si normálně v AppStoru nainstaluj aplikace, které máš koupené pro iPad do iPhonu![]()
PS: zakoupené aplikace najdeš v purchased
Mám len jedno Apple ID. O sekcii "purchased" som nevedel. Tak som to v iPhone otvoril a boli tam rôzne mnou zakúpené aplikácie, chýbala však tá jedna. Keď otvorím "Purchased" v iPad-e, tam je. Názov aplikácie: "Web Albums HD for Picasa and Google+".
EDIT:
Už viem v čom je asi problém. Existuje verzia tejto aplikácie pre iPad a pre iPhone. Takže budem cálovať znova. Verzia pre iPhone: "Web Albums - A Picasa Photo Viewer, Uploader and Manager"
-- 9. 11. 2014 18:26 --
Ešte by ma zaujímalo jak funguje ten iTunes. Snažil som sa mu vyhýbať ako čert krížu, lebo mi príde silne user unfriendly. Ale teraz keď mi k iPad-u pribudol aj iPhone, nainštaloval som si do PC iTunes pre Windows, aby som mohol synchronizovať obsah medzi jablkami. Prvý problém ktorý mi napadá je, že prečo v iTunes (mám ho na PC s Windows) vidím len 2 aplikácie, ktoré sú na zariadeniach nainštalované. Má to niečo s tým, že som väčšinu aplikácií inštaloval ešte predtým než som začal používať iTunes? Na zariadeniach mám medzi 10 až 20 aplikácií. Tu je screenshot z iTunes.
Nevím teď přesně jak to je, ale měl bys někde v iTunes zaškrnout zálohovat aplikace a zkus udělat zálohu a aplikace měly by se ti všechny měly zobrazit v iTunes.