iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Picos 1. 12. 2014 09:57

Bud sa s tym vyrovnas a budes mat iPhone alebo si kupis normalne pouzitelny mobil.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 1. 12. 2014 10:22

hal_sk: tak si na ten BT neco nainstaluj. Nebo taky ocekavas od holych Windows, ze ti otevrou soubor Photoshopu?

U tech fotek se zkus zamerit, jak je v tu dobu orientace displeje, tipuju, ze to bude odpovidat vysledku.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Radeon504 13. 12. 2014 20:33

Ahoj,

jak nastavím v iTunes 12.0.1.26 MMS pro iPhone 5S? U operátora mi(T-Mobile) říkali, že to musím nastavit přes iTunes. V telefonu to nastavené mám, u operátora je taky všecko v pohodě ale MMS nechodí...

EDIT: Taky se mi nesynchronizují kontakty do iCloudu, může mi někdo pomoct?
Radeon504
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 16. 12. 2014 19:55

MMS? To po pravde nevim, protoze ty uz davno nepouzivam.

A neni lepsi kontakty syncovat s Gmailem?

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod ojto 16. 12. 2014 20:50

Nazdar, chcem sa spytat ako ste spokojny s kvalitou mikrofonu na iphone 5S? Priatelka ma novy a ked spolu telefonujeme ja si musim dat mikrofon uplne nahlas inak jej skoro nic nerozumiem. Signal mame dobry obidvaja. Predtym na samsungu S4 mini to bolo ok. So starou nokiou co sluzi ako zalozny telefon sa to neda vobec porovnat. Pytam sa len kvoli tomu ci nemali iphony s tym nejake problemi. Dakujem za radu
ojto
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 16. 12. 2014 21:56

Ty si davas nahlas mikrofon? A ne spis reproduktor?

Jinak kdyby to byla nejaka rozsirena zavada, tak by toho asi byl dost plnej net, takze bych to spis odnesl do servisu.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 17. 12. 2014 00:26

5s ma vybornu kvalitu mikrofonu. U teba to vidim jednoznacne na servis. Skontroluj, resp. prefukni dierky nad mikrofonom.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod J.Jemi 22. 12. 2014 18:40

Potřeboval bych radu existuje aplikace která umí zamčít určité fotky.
Moc diky
J.Jemi
Junior

Odeslat příspěvekod Tichus 15. 1. 2015 13:54

Už jsem to tu jednou tak trochu nakousl, ale ničeho jsem se nakonec nedobral... Jak je možné, že, přestože mám vypnuté aktualizace na pozadí, facebook se mi aktualizuje? Zrovna mi přišlo oznámení o nějakém příspěvku, přestože by se aktualizovat neměl...
Tichus
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 16. 1. 2015 16:07

měl bych na zdejši zkušene dotaz.
1.
telefon byl na oprave a doslo ke smazaní kontaktu na simkarte.jde nějak dostat kontakty z telefonu na sim? (vim že jsou tam zbytečné.mam je i na gmailu ale kdyby náááhodou putovala sim do hloupého telefonu jako ted při opravě tak si cca 200 kontaktu z hlavy nepamatuju)
2.
jeste jeden totaz (k oprave) nezlobi vas kvalita signalu? lita od čárky do fuul.po vypnuti LTE problem zmizi.je to tim že hledá - přepíná a tím to tak lítá? (vyměněním kus za kus problém přetrval)

předem případně děkuji za snahu ;-)
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod M.BoBo 16. 1. 2015 18:55

To bude tim, ze rychlejsi sitma vzdy prednost at ma treba jednu carku, kdyz ztratis i tu, prepne na nizsi sit (LTE>3G>EDGE>GPRS) a naopak. V okruhu takhle kolisaveho signalu je to dosti neprijemna situace i kvuli baterce, ale chybu telefonu v tom nehledej.
iPhone 13 Pro/Apple Watch 7/iMac M1>iPhone 12 Pro>iPhone XS>iPhone 7>Samsung Galaxy S7 Edge>iPhone 6s>iPhone 6>iPhone 5s>LG G2>Samsung Galaxy S4>Blackberry Z10>Samsung Galaxy NOTE2>Nokia Lumia 920>Asus Padfone>...
M.BoBo
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 16. 1. 2015 19:25

jj dekuju .. nehledam v tom problem.myslel jsem si to ze to tak je.jen jsem se chtel takrikajic " utvrdit" :-D
a ty kontakty nevis?
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod JorgeJay 16. 1. 2015 21:04

freddy158158 píše:jde nějak dostat kontakty z telefonu na sim? (vim že jsou tam zbytečné.mam je i na gmailu ale kdyby náááhodou putovala sim do hloupého telefonu jako ted při opravě tak si cca 200 kontaktu z hlavy nepamatuju)

U iPhonů nelze kopírovat kontakty z founu na SIM (myslím, že u většiny smartphonů to nelze...proto nám tlačí Cloudy) :-)
Siemens C55 -> Nokia 7250i -> Nokia 6300 -> Samsung i900 Omnia -> iPhone 4S -> iPhone 5S -> OnePlus One -> iPhone 5S -> Sony Xperia Z3+ -> Samsung Galaxy S6 -> Sony Xperia XZ Premium -> Samsung Galaxy S8 -> Xiaomi Mi9
JorgeJay
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 16. 1. 2015 21:34

cloud chapu ale android to proste umi ( nasledne pak mezi sebou porovnavat,vytridit duplicity) .. . proto se ptam jestli treba neni "finta" (treba nejake "zatržitko" pred synchronizaci nebo neco takoveho)
prece nebudu davat sim do jineho telefonu nebo nedej buh to opisovat :-(
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 18. 1. 2015 13:38

Pokud kontaky na SIM potřebuješ dostat kvůli takto výjimečným situacím...

Půjčit si telefon s Androidem, přidat účet, zobrazit kontakty
jen z mého účtu, zkopírovat na SIM, odstranit účet. Práce na 10 minut.
Tonda512
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka