iPhone 5S - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 2. 7. 2014 17:55

Víme. Home plus power tlačítko? Nic?
Na google ti dali ban?
https://www.youtube.com/watch?v=FSCAPvs1OZs
Naposledy upravil seterwohipikule dne 2. 7. 2014 18:02, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod McGyver2 2. 7. 2014 18:00

Funguje skvělý, dík ;-)
VW Golf Variant FL Style 150 HP man 10/2024, Fabia III Combi Ambition 10/2015
McGyver2
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 2. 7. 2014 18:01

Ja, není zač :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rikajmihonza 4. 7. 2014 13:51

Chadzi, Ted na to koukam. Clovek z "jejich" podpory mi odepsal, ze jde o akci. Otazka je, jestli tomu verit. Na netu o nich moc neni, resp. ja nic nenasel.

Tak jsem koukal na ty stranky. Obrazek Seattlu je samo stazenej z netu a IP je ceska, z Phy. V obchodnich podminkach bych si predstavoval nejaky zastopueni a to tam neni, ale tomu az tak nerozumim.
rikajmihonza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kadliwt 4. 7. 2014 22:32

Chadzi: Ja z toho cejtim levarnu...

Nepocitujete nekdo po poslednim updatu, ze je iphone nejakej zpomalenej ? Dost mi ted blbne hudba, aplikace nereagujou na zavreni po zmacknuti home buttonu... Pred updatem sem telefon cerstve obnovil icloud zalohy...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod usaimport 5. 7. 2014 02:03

Dobrý den všem,

zastupuji firmu USA Import a chtěl bych reagovat na vaše příspěvky.
Vaší nejistotě rozumím, protože u některých produktů nabízíme velmi výhodné ceny.
Mohu vás ujistit, že jde o naprosto legitimní prodej a ceny jsou v mnoha případech
tak nízké, protože zboži pochází z přezásobených amerických obchodů, od kterých
zboží odkupujeme za velmi výhodných podmínek. Dále také využíváme výhody v podobě
rozdílných cen na americkém a českém trhu. IP adresu máme českou, protože náš eshop
musí být provozován na českém serveru.

Peter Kramer
USA Import Corporation
usaimport
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chadzi 5. 7. 2014 10:56

Jakto, že o Vás nelze dohledat žádné reference?
Chadzi
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 5. 7. 2014 11:58

usaimport píše:Dobrý den všem,

zastupuji firmu USA Import a chtěl bych reagovat na vaše příspěvky.
Vaší nejistotě rozumím, protože u některých produktů nabízíme velmi výhodné ceny.
Mohu vás ujistit, že jde o naprosto legitimní prodej a ceny jsou v mnoha případech
tak nízké, protože zboži pochází z přezásobených amerických obchodů, od kterých
zboží odkupujeme za velmi výhodných podmínek. Dále také využíváme výhody v podobě
rozdílných cen na americkém a českém trhu. IP adresu máme českou, protože náš eshop
musí být provozován na českém serveru.

Peter Kramer
USA Import Corporation

Můžu se zeptat z jakých "přezásobených" obchodů zboží pochází ? Ceny factory unlocked iPhonů v USA jsou velmi podobný těm v ČR... Když posíláte českou poštou, jde zařídit osobní předání ?
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod Atomz 5. 7. 2014 12:23

Dobry den. Chci si u vas objednat tento Iphon 5s: http://www.usaimport.us/mobilni-telefon ... phone-5-s/

Jak je to s DPH a zarukou? Rad bych si ho vyzvednul v jednom z vasich distribucnich center v CR. Dekuji.
Atomz
Junior

Odeslat příspěvekod Loader 5. 7. 2014 12:35

Dobrý den,
prosím, obraťte se na naše call centrum, zde Vám více neřekneme.

S přáním hezkého dne
XYZ

/srandista/
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Moderátor

Odeslat příspěvekod p4li12 5. 7. 2014 13:22

Vzdy sa vsetci snazia setrit tam kde sa to neoplati. Ak ti ten telefon za tu cenu nestoji, tak ho nekupuj. Usetrit 3k je urcite super, ale ten stres okolo toho naozaj stoji za to? Pride mi ten telefon? Bude to on a nie maketa? Bude mi uznana zaruka? Nebudem musiet za zarucnu opravu doplacat tisice? Stoji to za to? Nemyslim. Ked na ten telefon nemas, treba dosetrit, alebo volit lacnejsie varianty. Nemam rad cenove politiky vyrobcov a dodavatelov, ale vzdy som za to ist klasickou cestou najmensieho zla ak na to financne mam.
p4li12
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 5. 7. 2014 16:55

Rozdíl neni 3k, ale 7,5k (pokud teda Apple nějak výrazně neslevnil), což řadí tuhle nabídku do kategorie "too good to be true".
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod rewolwer 5. 7. 2014 17:43

usaimport.us je na 99,9999% podvod, nenechte se napálit, přijde vám sláma v krabici a nikdo vám peníze nevrátí. Neexistují žádné slevy nebo akce na contract-free verze, tu a tam se vyskytnou drobné slevy na dotované iPhony u některého z operátorů. V listopadu mě stál v Denveru iP5s/32GB i s daní zhruba 16.800,-. V přepočtu ho za míň jak 16k zkrátka nekoupíte!

-- 5. 7. 2014 16:50 --

kadliwt píše:Chadzi: Ja z toho cejtim levarnu...

Nepocitujete nekdo po poslednim updatu, ze je iphone nejakej zpomalenej ? Dost mi ted blbne hudba, aplikace nereagujou na zavreni po zmacknuti home buttonu... Pred updatem sem telefon cerstve obnovil icloud zalohy...

Ne, všechno šlape naprosto bez problému stejně jako před updatem. 7.1.2 je minor update, řekl bych, že kromě security fixes z changelogu neobsahuje žádné, uživatelsky zaznamenatelné změny. Jaky máš iPhone? Co znamená, že ti blbne hudba?

-- 5. 7. 2014 17:01 --

Chadzi píše:Mám možnost mít telefonyz Itálie, Neměcka, USA ...neblokované, nové a s 1roční zárukou u Applu. Proč teda nebrat? Co je na tom telefonu jiného?

Na tom telefonu není jiného nebo špatného vůbec nic - sám jsem si tam v minulosti koupil 3 iPhony, všechny bez problému fungují dodnes. Na co je potřeba myslet: 1) doporučuji koupit contract-free verzi a vyhnout se tak případným problémům s odblokováním 2) cena na stránkách apple.com není konečná - je potřeba ještě připočíst daň, která se liší stát od státu (jednotky %) 3) 1 rok záruka 4) chce to chladnou hlavu při celní kontrole po návratu do EU :-)) 16GB verzi lze pořídit s daní za cca 13.800,- Kč
rewolwer
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 5. 7. 2014 18:24

rewolwer: mam 5S. Blbne stylem, že odemknu telefon, zmacku ikonu prehravace a cekam nez se otevre a pak cekam dal kdyz delam cokoliv... Nekdy nejdou aplikace zavrit, proste se zasekne a cekam nez se neco stane...
kadliwt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka