Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Lofwyr píše:Zdravím, poslední dny se mi iPhone na hlavní obrazovce, jakoby neustále s něčím synchronizuje, či co to dělá - viz obrázek. Netuší někdo co to je?
kadliwt píše:Video urco muzu zkusit, snad se to povede. Ale problem si lze jendoduse predstavit. Porste kliknes, ikona se tvari jak kliknuta (ztmavne) a cekas... pak treba prehazujes songy jak se nic nedeje, tak kliknes vickrat a pak najednou mas sest preskoceni rychle za sebou... Neco podobnyho sme zazil jen kdyz sem loni zkousel betu iOS 7... Kazdopadne uz behem obnovy z icloudu sem zazil zajimavy veci, dky mi vyskokovalo prihlaseni do uplne cizych uctu, dycky sly vrade uplne stejny maily...
red98 píše:prehrava iphone 5s video vo formate .flv ?
Lofwyr píše:Stala se mi pozoruhodná věc. Obnovoval jsem dnes iPhone ze 2 dny staré zálohy na iCloudu a k mému úžasu, moje iCloud záloha nebyla na můj email a heslo, ale na nějakou Jordynku či co. Musel jsem zvolit starší zálohu kterou mi to vzalo. Netuší někdo co to mělo být za vtip?
Lofwyr píše:Světový unikát určitě nejsem, kamarádovi se to stalo taky. Stalo se mi to už kdysi - když jsem obnovoval iPhone po jailbreaku. (Jemu onehdá také), ale tentokrát jsem jailbreaknutý mobil neměl. Tady máš screeny:
http://lofwyr.sweb.cz/wtf.png
Lofwyr píše:rewolwere, můj dotaz nezněl - zeptej se mě, proč jsem v minulosti byl zaujatý proti Apple, až tady takový dotaz vznesu, můžeš to řešit.
K mému problému - nevím, proč bych si měl tohleto vymýšlet,přišel jsem s prosbou o radu, jelikož jsem se nemohl dostat ke své iCLoud záloze, nebo dle tvých dedukcí - nemám žádný přístroj od Apple a tohle si podle tebe zřejmě vymýšlím. Tak to tedy vezmeme od začátku.
Výše jsem prosil o radu, jelikož se mi neustále něco "sychronizovalo či běželo na pozadí". viz tento obrázek:
Tvá rada byla "některá ze služeb (aplikací) aktuálně přijímá/posílá data". Povypínal jsem všechno co mohlo s daty pracovat a stále se toto dělo. Jediné co to zastavilo, bylo vypnutí dat "globálně".
Jelikož mě to docela štvalo - už i proto, že (možná díky tomuto problému) se rychleji vybíjela baterka. Tak mě napadlo nahodit "čisté" iOS 7.1.2 (přes iTunes) a natáhnout zálohu z iCloudu.
Vše OK až do posledního screenu. Tvůj dotaz - jak souvisí poslední screenshot s těmi ostatními - když jsem típnul (na screenshotu 4) na "Dnes 9:04" tak naskočilo to co vidíš na screenshotu 5. Nevím co to je, můj email to není. Totéž se dělo když jsem zkoušel některé z předešlých záloh.
Stejný problém jsem měl dříve, když jsem se chtěl zbavit Jailbreaku. Přisuzoval jsem to tehdá tomu, že jsem do iPhonu hodil appku staženou z ulož.to a měl jsem za to že byla třeba nějaká "infikovaná" - zavirovaná nebo co a infikovala zálohu. Nesměj se, prostě jsem nevěděl co se děje a napadlo mě kde co. Rozdíl byl ale v tom, že mi to nepostihlo starší zálohy v iCloudu jako nyní.
Pokud si myslíš že nemám nic od Apple, pošli mi tvé telefonní číslo, můžeme komunikovat přes iMessage z iPhonu či iPadu, aby pán viděl, že přístroje od Apple mám.
Abych ukojil tvou zvědavost, co se týká někoho kdo kdysi štval proti Apple - ano, byl jsem kdysi WinMobilista a WinPhonista, kamarád mě zlanařil na iPhone a dnes bych neměnil, spokojenost. iPhone, iPad, Apple TV (Hlavně kvůli NHL Game Center) - brousím si zuby na Maca, spokojen?
Omlouvám se za překlepy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků