iPhone 6 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pomsta z lesa 13. 1. 2015 19:57

Předvolbu uloženou nemám a nic takového mi to nedělá.
pomsta z lesa
Junior

Odeslat příspěvekod František I. 13. 1. 2015 21:20

Může to být zálohou z iCloudu? Bezva, tak to už je na tom jako android. Jen taková maličkost. Ty klasické tóny, na sms - tři tóny a vyzvánění telefonu jsou divně upravený. Radši jsem měl klasiku.
František I.
Junior

Odeslat příspěvekod Kwisce 14. 1. 2015 00:11

je možné dať náhodné prehrávanie pesničiek v prehrávači ? :oops: .. 6+ 64gb
Kwisce
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rade8653 14. 1. 2015 07:45

Vpravo dole "zamiešať" :)
Přílohy
IMG_0404.PNG
MacBook Pro Retina 13 (mid 2014)
iPhone SE 64GB Space Grey
Apple Watch Nike+, 42mm Space Grey Aluminium Case with Anthracite / Black Nike Sport Band
iPod Touch 5G 32GB Blue
iPod Touch 2G 8GB
iPod Shuffle 2GB Space Grey
LG Nexus 5X 32GB Black
Rade8653
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 14. 1. 2015 10:22

orgasmic píše:Dá se přes nějaký program, třeba i použitím JB zprovoznit na iPhone 6 kopírování souborů z PC?

iTunes nemám na mysli :D

Samozrejme, ja kuprikladu pouzivam iFunBox.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Kwisce 14. 1. 2015 13:38

Rade8653 píše:Vpravo dole "zamiešať" :)

no jo no , dík moc :-D
Kwisce
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mipsulin 21. 1. 2015 19:07

Alza prodávala iPhone 6 za 799 Kč a Samsund S4 mini za 294 Kč.

http://mobil.idnes.cz/alza-levny-iphone-soudni-spor-dkj-/mob_tech.aspx?c=A150120_140826_mob_tech_LHR
mipsulin
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 21. 1. 2015 19:45

Alza udělala chybu, že objednávky stornovala. Kdyby na objednávky nijak nereagovala, mohla tvrdit, že chyba měla takový rozsah, že k doručení objednávky nedošlo. Takto se vlastně sama přiznala, že objednávky obdržela a velmi pravděpodobně soud projede. Mám dokonce pocit, že v tomto ohledu již nějaké usnesení NSS existuje.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 1. 2015 11:15

Takto se tu před pár lety na fóru řešila Nokia 5310 XM od 02, který ji dal o pár litrů dolů. Objednávky potvrdil, pak něco vypisovali o chybách, ale telefony jsme za tu nízkou cenu nakonec obdrželi.
Tak si taky myslím, že Alza neuspěje se svými argumenty.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod StOrKcZ 22. 1. 2015 13:24

František I . Můžu se zeptat jak jsi to vyřešil ? Mám úplně stejný problém s tím seznamem.
StOrKcZ
Junior

Odeslat příspěvekod František I. 22. 1. 2015 15:05

Teď už mi to dlouho neudělalo, minimálně ten týden, od poslední reakci na fóru, tak jsem to extra neřešil, ale dneska ráno jsem si všiml jedné věci a to, že po zapnutí telefonu, první smska co přišla, tak opět ten kontakt nebyl na zamčené obrazovce přiřazen ke jménu. Posléze, když jsem otevřel zprávy, tak už to bylo všechno v pořádku. Je to jasná SW chyba. Snad to nějaká další aktualizace spraví, ale také je možné, že už žádná další nebude.

Pro jistotu se ptám ještě jednou, má někdo stejné problémy? Máte nějaké řešení? Hlavně, když mi někdo volá a nepřiřadí se k tomu jméno, tak je to hodně nepříjemné. Díky.
František I.
Junior

Odeslat příspěvekod StOrKcZ 22. 1. 2015 17:42

Já to prozatím udělal tak že jsem si toho dotyčného uložil znova pod stejné jméno .
StOrKcZ
Junior

Odeslat příspěvekod František I. 22. 1. 2015 19:09

Pomohlo to? Dela to hodne nepravidelne.

-- 23. 1. 2015 10:11 --

Taky se mi obcas stava,ze zazni ton smsky tri tony, ktery uz ovsem po tom hnusnem upgradu nemam jako upozrneni u niceho nastavene. Projizdel jsem vsechny aplikace,kalendare, zpravy a nic mi neprislo. Dokonce to pondvou minutach zazvoni znovu,jako kdyby telefon mel halucinace prichozi zpravy. Ale jinak si porad nemuzu stezovat. :-)
František I.
Junior

Odeslat příspěvekod StOrKcZ 23. 1. 2015 22:09

No to zjistím až mi přijde nějaká sms od někoho koho nemám , ale těch pár nejpoužívanějších kontaktů už nezlobí . Přešel jsem z androidu tak se učím furt .
StOrKcZ
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 24. 1. 2015 06:18

S474N píše:
orgasmic píše:Dá se přes nějaký program, třeba i použitím JB zprovoznit na iPhone 6 kopírování souborů z PC?

iTunes nemám na mysli :D

Samozrejme, ja kuprikladu pouzivam iFunBox.

To neni zadna nahrada, protoze stejne musis mit na PC iTunes :roll:
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka