Kontakty z Outlooku samozřejmě jdou, stejně jako pošta, kalendář, poznámky a připomínky. Musíš ten účet jenom přidat.

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
marseb píše:Zdravím, mám malý problém. Od včerejška mi letí baterie celkem rychle dolů. Když se podívám na využití baterie, nejvíce žere Galerie s 30% a s šílenou aktivitou na pozadí, vůbec netuším proč.
Nevíte někdo jak vypnout aktivitu na pozadí?
Díky moc
bru7us píše:Ja muzu odpovedet proc mne vadi android
Jsem prez leto dostal cuky ze musim skusit neco noveho - tak jsem poridil jeden top model a:
- s originalnim firmware baterka nevydrzela ani den - nastesti to vyresil FW co dorazil po par dnech
- Launcher nepodporoval unread badge bez kterych nedokazu zit (resp podporoval je pro asi 3 aplikace vyrobce telefonu, zbytek smula) - vyreslil jsem Nova launcherem + tesla unread
- pod Novou ovsem zase nefungoval jednoduchy time widget - musel jsem najit jiny
- po dalsim upgrade firmware ovsem widget prestal fungovat a pomohlo az uninstall/reinstall
- dalsi pakarny typu u email aplikace je na 2 ruznych mistech v settings zakazat aby to OS sestreloval/dovolil komunikovat pri zamcene obrazovce... ze Onedrive camera roll nesyncyje ale jen uploaduje etc etc...
Zkratka - ano dokazal jsem nakonec vyladit android tak aby fungoval jako iPhone - ale trvalo to par dni, musel jsem nakoupit par software... a nevim jak to dopadne pri dalsi FW update. Takze jsem android zase prodal a ma iPhone7 ktera mne funguje out of the box tak jak chci.... a holt na apple omezeni (hlavne nemoznost pristupu k filesystemu alspon na urovni aplikaci a nez*urvenejsi software pod sluncem iTunes jsem si uz zvykl).
Mám podporovaný telefon, ale Wi-Fi volání mi nefunguje?
Pravděpodobně jste si telefon koupili jinde než u T-Mobile ČR a neobsahuje tak všechny vychytávky potřebné pro správný provoz této služby.
Psycho vlk Wolf píše:Žblambomírek
Kontakty z Outlooku samozřejmě jdou, stejně jako pošta, kalendář, poznámky a připomínky. Musíš ten účet jenom přidat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků