od Alpha8520 8. 9. 2016 15:53
Jako majitel 6S a SE říkám jedním slovem tragédie. Jako největší chybu nevidím v absenci jacku i když v tom nevidím ani přínos, ale stejně se chystám pořídit si nějaká BT sluchátka (doufám, že to aspoň už ten aptx umí?), ale použití malý/velký procesor.
Je pro mě nepřípustné, aby jak říkal Schiller, na to čeknutí emailu nebo počasí na tom pracoval "malý" procesor, kterému to bude trvat dvakrát tak déle.
Tohle jsem nesnášel na snapdragonu (do 810, řešení 820 mi přijde ok), nesnáším to u exynosu a bohužel teď i u Apple.
Jako další důvod k nekoupi vidím v tom obstarožním rozlišení na klasickém modelu, gamut, jas, všechno hezký, ale to rozlišení je oproti konkurenci už dneska málo, bohužel...
Třešničkou na dortu jsou kauzy vyplouvající na povrch po keynote - negarantování IP67 na všech přístrojích, možné poškrábání toho naleštěného modelu, ke kterému je doporučeno koupit si rovnou Apple leather case (jako wtf????).
Další věc - bezdrátové earpody, nebo teda airpody, nehodnotím zatím poměr cena/zvuk, třeba budou hrát dobře, i když to mu nevěřím, ale opravdu si někdo ten plastovej bazmek má kupovat za 5 tisíc? Proč neudělali nějaký klasický špunty, co budou líp držet v uších s kabelem mezi sluchátky, co by se položil na krk, jako to mají aspoň ty beats?