iPhone X - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 2. 11. 2017 09:49

Nezmizely nekomu z vas kontakty posledni dobou?

Dnes koukam do kontaktu a cca 70% jmen mam pryc. Pruser je, ze vetsina byla pracovnich, vcetne emailu apod.

Zasnou zmenu v nastaveni apod jsem nedelal samozrejme. V nastaveni mam vse synchronizovane beze zmeny.

Mam iOS 10.2.

Posledni zaloha na iCloudu probehla vcera, ale nevim zda uz neprobehla chybne bez techto mych kontaktu.

Asi to nehraje roli, ale stalo se mi to, kdyz sem prejizdel z Hongkongu do Londyna (predchozi cesta Hongkong-Hanoi byla ok).

Diky za pripadne rady
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 2. 11. 2017 12:36

mas vsetky kontakty na iCloud? Nemal si pracovne napr. z MS Exchange?
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 2. 11. 2017 13:29

Neco jsem mel samozrejme pres exchange - to chybi vse uplne. Dalsich 50% ale byla v telefonu pres icloud.

V nastaveni telefonu mam oba ucty aktivni - jak jsem rikal, vubec nic sem nemenil, zmizelo to jen tak :/
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 2. 11. 2017 15:28

Pokud tomu tak skutečně je, tak bych šel na icloud.com a tam dal obnovit kontakty z nějaké starší zálohy. Pokud to byly kontakty na icloudu tak s tím včerejší záloha celého telefonu (aspoň tak jsem to pochopil) nemá nic společného.
(www.icloud.com pak vpravo nahoře "nastavení icloudu" a pak vlevo dole "obnovit kontakty")
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 3. 11. 2017 07:44

Pokud mate nekdo zajem a nedostalo se na avs v predprodeji, ma k dispozici 2volne predobjednavky k vyzvednuti do 4.11..
Kdyztak SZ.

Nebo mail: pribyl.rrg@seznam.cz

Tak Edit:

1x mobil pohotovost do 5.11

Vse 64GB. Stribrna verze.

Ano rozsoup sem se ve velkym, ale chtel sem ho hned, tak sem si to posichroval :)
Naposledy upravil Lukas-E30 dne 3. 11. 2017 21:55, celkově upraveno 6
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 3. 11. 2017 08:13

V Alze to pojali po svém:
https://www.alza.cz/iphone-x?dq=5151498
Zas tak super zboží to tedy není... :hmm:
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bru7us 3. 11. 2017 09:29

Nahodou Alza super - pokud vyberou timhle spusobem par desitek tisic na charitu tak palec nahoru!
bru7us
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 3. 11. 2017 09:40

Když něco chci dát "potřebným ", tak přímo. Rozhodně ne přes přerozdělovače....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod opasino 3. 11. 2017 10:54

Nevěřím, že na tom alza vybere nějaké slušné peníze.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 3. 11. 2017 11:46

No tak dalsi super vec :/
Sel jsem do icloudu a kdyz kliknu na obnovu kontaktu, tak mi to zahlasi, ze neni zadny archiv :/

Napada vas jeste neco? Me uz asi jen obnova celeho telefonu z nejake starsi zalohy.
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 3. 11. 2017 13:22

No a byly ty kontakty skutečně na icloudu ? Jinak řečeno ... bylo zaškrtnuté v nastavení icloudu položka kontakty ?
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Junior

Odeslat příspěvekod giam 3. 11. 2017 14:22

oooooooooo píše:Celá diskuze byla o tom že jeden trouba mluvil o tom že to co zminuji jde nastavit za 20 minut,troubovi jsem vysvetloval ze to iphone neumi,ze platforma je v tomto zcela neschopna..Pardon ti troubove byli dva ten dalsi mluvil o drceni korporatni sfery.Klidne se muzes presentovat jako trouba tři,nebo ukazat kde se to nastavuje, to byl vtip,nikde neumi to,neumi ani zmenu dns,coz je duvod proc v cine mají apple sluzbu zelenou,google stop,zmenou dns,hopem a transparent proxy, sestrelis cinskej statni firewall.Nebo prohlasit toto nepouživa nikdo mimo tebe, realita je že nikdo kdo se nikdy neobjevil jinde než v prde.i zvana Evropa a pouzivajici system ktery funguje stylem co neumim musite tvrdit ze nepotrebujete az to se zpozdenim 10 let implantujeme a nazveme to iproxy budete tvrdit ze apple provedl revoluci.Nic proti,pouze jsem suse sdělil co neumi za ultra užitečnou věc a tradičně se najdou troubove kteři to berou jako by se člověk vys.al v chrámu..Vtipne je že sami nevěděli co smartphone může umět
TWITTER pres posledni hop to neni totez co si myslis a nesmyslne placas.Zamysli se..Nemusi jit o twitter,klidme dodej cokoliv..Ten hop muze byt cina,cechy,co chces.
k tomu ulehceni..Posledni hop muze byt rozdil mezi rychlosti 2, rychlosti stonasobnou a nefunkcnosti.I uplny trouba dpufam chape ze takovy rozdil je opravdu ulehceni..
Btw tyfusy u mchnusu nezeru,evidentne tim tve predstavy o moznostech konci,s lte velmi pobavils..

Popiras snad fakt, ze iphone v korporatni sfere dominuje ?
Apple ma v Cine zelenou, protoze odebral vsechny vpn aplikace.

Rikal si ze iphone neumi vpn - vseobecny pojem, ty tvoje veci si dodal az potom, btw kde presne se v androidu nastavuji ?
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod muvo 3. 11. 2017 14:47

Prvý dojem: poriadne ťažký!
S orig. silikonovym obalom a krycím sklom som zvážil 204g :(
Na to si budem musieť zvyknúť.

Ostatné: je to telefón, dá sa ním volať, pozerať net, počúvať hudba a tak :lol:
muvo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 3. 11. 2017 14:51

Je fakt, že ta Alza je xxx do nebe volající. Charita je fajn - ale s charitou se nechlubí a nedělá se tímto způsobem, což je v tomto případě příživnictví na úspěchu jiného. Navíc způsob, kterým to udělali, je špatný - nechali lidi, aby si provedli rezervaci a v den možného vyzvednutí přišel mail s charitou. Osobně nemám problém pomoct dobré věci nebo potřebným, ale takhle, takhle soudruzi fakt NE!
Naposledy upravil opasino dne 3. 11. 2017 21:13, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna vulgarita.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka