Musím říct, že design vypadá opravdu fešně, oproti předchozím verzím, to se mi zamlouvá. Uvidíme naživo, jak to bude. Ale, teda cena za mini verzi v 64 gb variantě, to je fakt pálka, to je přestřelené, 64ku dnes zaplníš jako prd, když nechceš jet na cloudech.
ten MagSafe je podla na ultimatna konina ale inak celkom podarena iteracia... najma sa tesim, ze sa zbavili toho 2.5D skla uz aby to okopirovali aj ostatni vyrobcovia
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.
Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
jestli je to stejné jako u Palm Pre, kde byla magnetická bezdrátová nabíječka Touchstone, tak je to fajn věc. Magnety ten telefon vystředili do správné pozice pro bezdrátové nabíjení. V jednom autě jsem tu nabíječku samodomo zabudoval do palubky. Telefon tam krásně držel a zároveň se dobíjel.
Já jsem tedy designem u Pro Max dost zklamaný. Těšil jsem se na menší rámečky a doufal ve zmenšení notche, ale prd. Smutné je, že si je té s prominutím trapárny i Apple vědom, proto v prezentaci použil tmavá témata, aby to nebylo tak vidět.
Ve Francii k novým iPhonům sluchátka přibalí. Důvod vás dostane
Nyní se navíc ukázalo, že Apple bude nucen ve Francii postupovat jinak a sluchátka přibalit. Důvodem je trochu zvláštní zákon, který sluchátka vyžaduje z důvodu ochrany dětí do 14 let před elektromagnetickým zářením vydávaným telefony. Škodlivost tohoto záření přitom za přibližně 30 let systematického měření nebyla prokázána.
[zdroj: smartmania.cz]
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green