iPhone 13/Mini/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 11. 6. 2023 12:18

Přesně tak. Pokud ne, tak je ko asi ta guma okolo.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod passé 11. 6. 2023 12:52

Tak ji zatlacit dovnitr?
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 11. 6. 2023 12:56

To by bylo úplně to nejlepší.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hlava 11. 6. 2023 12:57

Tak dovnitr se ten suplik samozrejme zatlacit snazim, ale ani omylem.
Konci to na “gumovem” odporu, tudiz si myslim tomu brani neco gumoveho.
Hlava
Junior

Odeslat příspěvekod passé 11. 6. 2023 19:27

Ja myslel zatlacit to gumove tesneni bez supliku.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 6. 2023 05:23

Mrkni, jestli při výrobě nezapadla ještě jedna šuplíková těsnící gumička do díry pro SIM. Pokud tomu tak není, bude vadný mechanismus zasouvání SIM a je to na výměnu telefonu ve 14 denní lhůtě. Stane se.
anonymni

Odeslat příspěvekod JamesLurk 17. 6. 2023 09:42

Ahoj kluci, ještě bych rád navázal na své téma s uskakující klávesnicí. Zkusil jsem ještě zvlášť resetovat jenom nastavení, které se mi po továrku obnovilo spolu s celkovou obnovou: Nastaveni - Obecné - Převést nebo resetovat - Resetovat - Obnovit všechna nastavení. Telefon se vypne a nějakou chvíli pak trvá obnova. Veškeré obecné settings je pak na úrovni nového telefonu, uživatelská data zůstávají. Musím zaklepat, ale je to týden a klávesnice se zatím nehnula. Přemýšlel jsem, jak dlouho mám nastavit inkubační dobu, abych mohl prohlásit, že byl problém vyřešen. Řekl jsem si, že tomu dám měsíc, tak na začátku července bych potvrdil, zdali to pomohlo. Líbí se mi na iPhonu možnost resetovat segmentově bez nutnosti dělat opět celkový formát včetně uživatelských dat. Tak uvidíme.
Alcatel OT302>Nokia 3330>Nokia 3650>Nokia N73ME>Nokia E51>Nokia E52>Nokia C7>HTC Desire S>Samsung Galaxy S4>S6 Edge+>S7 Edge>S9+>Note 10+>Note 20 Ultra>iPhone 13Pro 512GB+MB Pro CTO 16" M1 MAX 24c/32GB/1TB.
JamesLurk
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 20. 6. 2023 08:09

Tak mam prvu tyzdennu skusenost s Apple Iphone 13 pro (predtym dlhorocny majitel vlajok od Samsungu) a v provom rade co ma asi najviac prekvapilo je ze Android je vyrazne jednoduchsi na ovladanie, vsade sa dostanes cez 2-3 potiahnutia prstom intuitivne. Nechapem preco to ma Apple tak zlozite. Nato sa bude tazko zvykat. Inak odladenost systemu a celkovy pouzivatelsky zazitok, graficky prejav mi pride lepsie na iphone.
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 20. 6. 2023 09:20

Odladěnost systému je u Samsung vlajek už několik let min na stejné úrovni. Grafický prejav iPhone si můžeš doinstalovat i na Android :D
Mě na iPhone spíše vadí ta reklamovaná intuitivnost...hledat něco v systému je oser, na Samsungu to najdeš hned, na iPhone musím použít kolikrát vyhledávač v nastavení nebo hledat po netu.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 20. 6. 2023 09:33

Nastavení u iPhone je takový kočkopes.
Nadruhou stranu jednou jsem to nastavil a mám to tak už pár let.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Domin7 20. 6. 2023 11:07

Zde dávám za pravdu. Nastavení je fakt na houby! Ale skutečně jednou nastavíš a pak už do toho lozit nemusíš ani při změně telefonu!
Druhá vec je, že někteří tomu dají týden a mobil vrátí. Chce to ale déle, tak dva měsíce. To už si člověk zvykne.
Domin7
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod orgáč 20. 6. 2023 12:41

Tak s tím nastavením je to i jinde, nastavíš a necháš. Ale občas je něco potřeba a objeví se neintuitivnost.
Chce to asi změnu, tak vyměním 14PM za S23U.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 20. 6. 2023 14:35

Ano, může některým víc vyhovovat.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loader 22. 6. 2023 09:13

Taky jsem přecházel z Galaxy (tenkrát S9+, ale už s novým One UI) a iOS je prostě méně logické a hlavně - není tak přizpůsobené na velké displeje.

Také blbě snáším klávesnici, s iOS17 se to trochu zlepšilo, ale na Google Keyboard to prostě nemá.
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Administrátor

Odeslat příspěvekod Pettrson 22. 6. 2023 10:48

JJ Applí klávesnice je děsná. Ještě, že šla nainstalovat Google keyboard, ta píše moc hezky.
Od Nokie 3210 přes Nokii C5-03 po Nokii Lumia 620
Pettrson
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka