od Domin7 27. 10. 2021 13:03
Můj dotaz souvisí sice jak s iP13 pro, tak i s google službami a možná se to může překrývat, proto, než se zeptám třeba v sekci google, zeptám se i zde, zda se s tím někdo nesetkal.
Google fotky používám už strašně dlouho a mám tam všechny fotky. Když jsem ale dneska hledal osoby podle obličejů v google fotkách, tak mi to fotky vyfocené posledních asi 14 dnů prostě vůbec nechtělo rozeznat, resp. mi to vůbec nezobrazuje v detailech fotky, o jakou osobu se jedná, byť je to fotka zcela zřetelná, zblízka, obličej je krásně viditelný a osobu mám již mnohokrát vyfocenou a pojmenovanou v google fotkách. Když přejedu prstem nahoru po fotce pro zobrazení detailů, tak tam ani není možnost zadat ručně jméno této osoby. Když jsem se díval dál do historie, tak od nákupu iP13 Pro tam označení osob je. Je fakt ale, že jsem už jednou udělal tovární nastavení 13 Pro. Nicméně veškerá nastavení jsem si překontroloval a jak v app foťáku, tak i v aplikaci google foto mám vše tak, jak uvádějí návody na netu. Netušíte někdo, čím by to mohlo být?