Teď jsem to chvíli zkoušel a u mě to vše funguje korektně. Nikdy dříve jsem s tím také problém neměl, takže to nebude nějaký obecný bug, spíš něco blbě u tebe. Zkusil bych klasiku - smazat Mapy a znovu je stáhnout. Dělají to i jiné aplikace?
Jestli to delaji jine netusim. Stve me to jen u map. Jak jsem psal, delana i cista instalace a proste furt ten fotak ty mapy zabiji. Paklize je ale spustena navigace, tak to Mapy neschodi, nevim proc.
Mas zaple background app refresh? A location na always. Pokud ano, funguje to normalne. Najed si do nastaveni te appky a zkontroluj si tomorrow. Ram funguje lepe, nez na droidech s 16GB. Tam problem nehledej
Díky moc za rady. Sherife, mám to nastaveno přesně jak píšeš. Ještě jsem zjistil, že appku Mapy.cz mi to killne až potom co pořídím nějakou fotku. Pokud jen zapnu foťák a nic nevyfotím, tak appka Mapy.cz se vrátí přesně tam kam potřebuji.
Jo jeste nutno dodat, ze mapy mam stazene, aby to jelo offline.Jestli nemas, zkusil bych. Ale nemyslim si, ze by to bylo tim. Jinak ja jedu 15.1. iOS a mapy 6.13.3. verzi.
Diky, taky mam stazene offline. iOS 15.1 a Mapy.cz verze také 6.13.3. Schvalne to jeste az nekam pujdu zkusim po cerstvem restartu, zda to take bude delat.
Vsimol som si na manzelkynom 13 pro, ze po aktualizacii jej chyba nazov filtra vo fotoaparate “živý” a ma tam dva krat “bohatý kontrastný”. Mate to aj vy tak ?
Tohle používám hodně, protože často chodím podle map a fotím, ale nikdy se mi to u žádnýho iPhonu nestalo. Mám teda jen "starou" jedenáctku. Jinak Chřiby jsou moc hezký, tam chodím rád
No ja bohuzel chvatal domu, tak jsem dal jen zkraceny okruh. Jinak teda divny, ze s tim mam problem jen ja. A to jak na 12, tak i na 13. Neco asi delam spatne, nebo uz fakt nevim. Kazdopadne diky moc vsem za rady a otestovani