Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Domin7 píše:Libb: jak vidíš, moc lidi tady nepřispívá. Je to dáno asi tím, ze iP funguje a není potřeba moc problému řešit.
Ale jak vidíš můj příspěvek výše, tak má nej nikdo zatim nereagoval. Asi sem moc lidi uz nemá potřebu chodit, kdyz jim vše funguje jak má.
ptichopad90 píše:Tak zrovna těmahle youtuberama bych se moc neoháněl. To je to stejné jako by ses zeptal na porovnání Androidu a iOS třeba Petra Máry nebo Honzy Březiny.
Domin7 píše:Nadšení stále trvá. Byl jsem teď 4 dny na takové menší dovolené a tak jsem měl možnost si ho více otestovat. Ať už foto, video, tak i výdrž. A musím říct, že zatím úplně super. Trošku jsem se bál výdrže, ale ta je ukázková! Jel jsem na kole asi 70km (něco přes 3 hodiny), přitom jsem měl zapnuté mapy.cz, i když jsem měl telefon v ramenním popruhu batůžku, ale navi pořád hlásila a dost často jsem ho musel i vytáhnout a podívat se. Pak spoustu focení, pak internet ve vlaku atd a stejně jsem končil třeba ve 2h ráno s 20%. Tohle bych s S22 nedal ani náhodou!!!
Systém funguje na 1.000%, žádný zásek, žádné výpadky signálu a podobné potíže jako u řady S22. Takže prozatím spokojenost.
Libb píše:Experiment ukončujuZdá se, že ty soubory se fakt s Windowsema nedají rozumně synchronizovat
A S22 bude mít opravu v dalším releasu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků