Kapr99 píše:Ja mam S22U a s tim co tam rikali souhlasim.
Jasne hodne veci by slo rict jinak a defakto cely video je o pocitech typka nalevo a jeho pouzivani.
Ale ano Apple dotahnul svoje veci k dokonalosti(temer) a dal je do telefonu tak dobre ze je lidi pouzivaj.
Ale rovnou hodim otazku.
Mam ted vedle sebe iP12 Pro a iP13 Pro.
Venku je svetla ranec a oba telefony nechtej prepnout na zoom pri nataceni...
Jakto?jak 4k60 tak 40k30..
Koukni do menu, jestli nemas polozku lock camera zapnutou. To brani prepinani mezi fotaky.
-- 18. 6. 2022 07:59 --
metyn píše:Domin7 píše:Nadšení stále trvá. Byl jsem teď 4 dny na takové menší dovolené a tak jsem měl možnost si ho více otestovat. Ať už foto, video, tak i výdrž. A musím říct, že zatím úplně super. Trošku jsem se bál výdrže, ale ta je ukázková! Jel jsem na kole asi 70km (něco přes 3 hodiny), přitom jsem měl zapnuté mapy.cz, i když jsem měl telefon v ramenním popruhu batůžku, ale navi pořád hlásila a dost často jsem ho musel i vytáhnout a podívat se. Pak spoustu focení, pak internet ve vlaku atd a stejně jsem končil třeba ve 2h ráno s 20%. Tohle bych s S22 nedal ani náhodou!!!
Systém funguje na 1.000%, žádný zásek, žádné výpadky signálu a podobné potíže jako u řady S22. Takže prozatím spokojenost.
to s tou výdrží ti vůbec nevěřím, já ráno sundám z nabíječky, sedím 5 hodin v autě jako spolujezdec čili nenaviguji, udělám 5 hovorů, prohlednu lehce net, celková činnost tak půl hodiny a mám tam 60 procent, nato, že nic na něm nedělám je to tragédie, jindy sem byl na oslavě a sundal foun z nabíječky v 11 dopo, fotil sem, trochu netu, asik hodina a půl hotspotu a v 17 hodin 30 procent, nebo večer nabiju a ráno mám 88 procent, děs, u mne je to obrovská tragédie, asik jsem 1 z mála ale vracím se k androidu jen k vůli výdrži, při takovéto činnost android s přehledem 2 dny v kuse, dědek
Co mas za telefon? To neni normalni. Reklamoval bych.