Já je přenes přes aplikaci Přechod na iOS, která po pár aktualizacích se ukázala jako konečně použitelná, a to mám zakoupené jak Backuptrans Android iPhone Data Transfer+, tak i Wondershare MobileTrans, bohužel ani jedna nefunguje na 100%.
Jenom mě štve, že jak v iPhone, tak v iCloudu mají všechny fotky datum přenosu, takže v nich nemohu hledat podle data vytvoření. Není na to nějaká aplikace, která by to přepsala na datum vytvoření z Exifu?
-- 12. 6. 2022 20:51 --Tak jsem zopakoval přenos fotek přes Wondershare MobileTrans a najednou jsem jsem zjistil, že v Galerii lze nastavit třídění po rocích, měsících a dnech, ale nevím, jestli to šlo i před tím, anebo to začalo fungovat až po přenosu přes Wondershare MobileTrans.
Nevím proč, ale ani v jednom z programů nefunguje přenos Historie hovorů ....
-- 15. 6. 2022 00:25 --Tak přenos hovorů přes Backuptrans Android iPhone Data Transfer+ funguje, ale nejdříve se musí v iTunes nastavit zálohování do PC se šifrováním a zadat heslo. Pak to přenese historii hovoru do iPhone a spojí je se stávající historii, ale nesmí jich být spolu víc než 1.000, takže u mých 28.000 na Androidu je to o ničem. Navíc viditelných je z nich stejně jenom 100, což je u mě cca 10 dní. Historie hovorů je u iOS fakt o ničem, na světelné roky vzdálená od pohodlí Androidu a je zbytečné se o nějaký přenos pokoušet, když za pár dní to již nebude aktuální.

Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.