iPhone 14/Plus/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 29. 7. 2023 07:40

Odjakživa.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JamesLurk 9. 8. 2023 08:58

majkom píše:Nevidet rozdil mezi 120hz a 60hz displayem, to snad ani nejde, to je takovy wishful thinking bych rekl:)

Přesně tak. :) Kamarád, majitel 11PRO ted kupoval manželce 14PRO max a na ten svůj "zasekanej" krám s trhaným displejem se už nemůže dívat, doslova trpí.
Alcatel OT302>Nokia 3330>Nokia 3650>Nokia N73ME>Nokia E51>Nokia E52>Nokia C7>HTC Desire S>Samsung Galaxy S4>S6 Edge+>S7 Edge>S9+>Note 10+>Note 20 Ultra>iPhone 13Pro 512GB+MB Pro CTO 16" M1 MAX 24c/32GB/1TB.
JamesLurk
Junior

Odeslat příspěvekod Picoss 11. 8. 2023 08:49

Manželka ma 13 pro a ja 12pro. Rozdiel tam je ale, ze by moj 12pro bol zasekany, tak to ani nahodou.
Picoss
Junior

Odeslat příspěvekod ladisg1 15. 9. 2023 15:45

Prosim vas, zena presla ze Samsungu S23 na Iphone 14(duvod lepsi fotak, foti denne decka ve skole) a zjistujeme jak nastavujete hlasitost zvlast pro vyzvaneni a zvlast pro budik. Doted jsem zil v presvedceni, ze takovou trivialitu umi kazdy chytry telefon. No a po lehkem udivu a precteni par clanku na toto tema u Iphonu jsme jsme se dost nasmali, nevim ani proc, protoze smesne to rozhodne neni. Jak to nesnadneji vyresit? pouzivat misto budiku tu vecerku, stahnout si jinou aplikaci budiku(kdyztak doporucte prosim), nebo jine reseni?. Dekuji Ladis.
ladisg1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vaso00 15. 9. 2023 15:52

Já kvůli tomu málem hodil iPhone z okna. Nejde. Aspoň jsem na to doteď nepřišel.
Leda nějakou jinou aplikaci.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 15. 9. 2023 16:36

Už se to tu řešilo. Vážně je pro vás takovej problém použít efekt fade-in a nastavit si to? Nebo měníte zvuk/melodii budíku každej den? Já mám už asi 15 let stejnou, nezávisle na mobilu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod marts 19. 9. 2023 19:34

Když se pro nastavení budíku použije Buzení ze zabudované aplikace Zdraví v sekci Spánek, tak mi přijde že se tam nastavuje hlasitost zvlášť. Navíc tento budík startuje pěkně z ticha a postupně se zesiluje.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 19. 9. 2023 19:38

Jj budík přes zdraví to umí.
Pak jedině si udělat svoji melodií.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 20. 9. 2023 07:01

Aha, já to mám historicky ještě u hodin. Zdraví a spánek jsem vůbec neaktivoval.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Alpha8520 14. 10. 2023 22:14

Vím, že to sem asi nepatří, ale někam to napsat musím. Mám od ledna iPhone 14, řešil jsem 3 reklamace s displejem a přehříváním, až teď od srpna mám dobrý kus. Co představili nové iPhony, měl jsem nutkání koupit buď iPhone 15 plus nebo Pro Max, buď 14 nebo 15.
Dneska mě ta moje 14ka tak na.sra.la opět, že jsem z nákupu zase min. na rok vyléčen.
V kapse se mi z nějakého důvodu aktivoval foťák (nejspíš se aktivoval "tapnutím" iPhone a swipem se otevřel foťák). Že se mi naprosto přehřál a vybil mobil, to bych ještě snesl, ale on se mi i vypálil displej, takže mám to bílé kolečko trvale v displeji. Takhle pěkně svítil asi 7 hodin výletu na kole.
Proboha proč tahle funkce, včetně těch pro mě zbytečných tlačítek dole na lock screen nejde vypnout? Takže co, nová reklamace? Nebo jak tomu předcházet? Tap to wake vypínat nechci, ale tu funkci, ani ty tlačítka nepotřebuji.
Alpha8520
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 15. 10. 2023 10:01

Odstoupit od smlouvy a vzít třeba Samsung :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 6. 12. 2023 14:30

Jde nějak na iPhone dostat počasí od Google? Ta parodie na počasí co tam dává Apple nemá moc spolehlivý widget, takže stejně pořád googlím ručně počasí + dané město.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 6. 12. 2023 16:46

Má, když si koupíš třeba Samsung :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod mefory 18. 2. 2024 22:07

Bohužel mi dnes upadl iPhone 14 Pro a má rozbitý sklo :( Našel jsem, že je možná pouze výměna skla. Máte někdo zkušenosti s https://mirotel.cz/ ?
mefory
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 19. 2. 2024 01:26

Výměna skla mimo autorizák stejně vyjde na 7-8tis, pokud chceš kvalitní opravu s originálním dílem a zachováním voděodolnosti.
orgáč
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka