panrt píše:Tak jsem vyzkoušel v rychlosti na telce Residemt Evil Village a vypadá to fakt famózně...
A hrál si tu hru vůbec na PC? � Pak bys neřekl že famózní, ale katastrofální, sem viděl srovnání s old gen ntb rxt 2050 a tam ta hra vypadala 2x tak lépe.
Fakt to chceš srovnávat s PC nebo plnohodnotnou konzolí? To jsi takový trouba? Ano, vím jak to vypadá na PS5 docela dobře. Ale bavíme se o mobilu, jehož HW není aktivně chlazen a jehož HW je několikanásobně menší. A v rámci mobilu nebo v rámci mobilu co se zrcadlí na TV ta hra vypadá naprosto skvěle a nic s tak pěknou grafikou tu doposud v mobilním světě nebylo. Zajímavé že to testovala a hrála i spousta lidí co se zabývají hraním na PC a velmi to chválila, že jako alternativa je to super. Ale ty tu musíš zase přijít napsat takový zcestný výblitek.
orgáč píše:S těmi displayi je to ale všude, jak u notebooků tak u telefonů. Nejlepší je neporovnavat kusy mezi sebou jinak se může stát, že budeš *****ý
Je to tak. Mám třeba dva identické monitory a oba vypadají prostě jinak co se zobrazovače týče. Stejně tak notebooky u nás na firmě, ač identické, fotka na nich vypadá dost odlišně. Na těch monitorech mám stejné pozadí pro oba monitory a je to vidět na první dobrou z několika metrů. A to jsou oba Samsung a tak by člověk čekal, že když ta firma vyrábí displeje, tak budou stejné.
Maxpayne2019 píše:Ono cez co to skúsate na telke? Cez zrkadlenie obrazu? Lebo tam mi to nejak blbne. Najprv pekný obraz ale hneď po 1sekunde vyblednu farby. Telka LG OLED CC rada.
Kabel. Bezdrátové jsem nezkoušel. Ale moje telka také podporuje AirPlay, ale zrcadlený obraz nevypadá tak dobře, jako když je zrcadlen přes Apple TV. Proč netuším, nepátral jsem po tom. Jelikož mám Google TV a to je za mě naprostá pomalost, šílenost a zoufalost, tak TV výhradně používám jen jako zobrazovač pro Apple TV.