iPhone 15/Plus/Pro/Max - obecná diskuze

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jege 13. 11. 2023 10:23

gerremi píše:Ahojte, zajtra mi dorazí 15Pro a nikde sa neviem dočítať či iOS podporuje duálne aplikacie. Niečo co sa u samsungu volá duálny komunikator. Využívam aktivne 2 účty na FB a je to pre mna dosť zásadná záležitosť. Ďakujem za odpoveď

Apple usoudil, že to nikdo nepotřebuje! :mrgreen:
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod SerifReborn 13. 11. 2023 11:58

No melo by to tak byt.
Pokud mas na Facebooku bussiness ucet a jeden osobni.
Jako u telefonu, coz je osobni zarizeni je to imho k cemu? A androidu to resis dalsi appkou - to je teda super reseni.
Ja vzdycky miluju, kdyz prijde droidi sulin a zacne s temahle kecama. Vsechno co tady zminujete vyuzije fakt hodne lidi.
To je jako by sis stezoval, ze v Porsche nemam skrabku jak Skodovka. Proc asi tvl :D
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 13. 11. 2023 23:06

Kamo tebe to jablko pekne lezie na gebuľu. Presne kôli takým ako si ty majú poniektorý ľudia s androidom svoj nazor na šulinov s jablkom v ruke...tak sa kusok ukludni, fakt na toto niesom zvedavý.

Neviem co je natom ze človek používa v dnešnej dobe duálne aplikacie.

V kazdom pripade to vidim tak ze iOS nieje pre mňa, uz druhy den bojujej zo základnými vecami ktore som na androide každodenne používal.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod SerifReborn 13. 11. 2023 23:53

Ne, neleze a android pouzivam take. Jen nechapu potrebu dualnich osobnich uctu na facebook u zarizeni jako je mobil.
Ale kazdy ma sve potreby.. jen mi vadi, ze kazdy plka kraviny o tom, jak jeho potrebuji vystihuji potreby nas vsech.
Proto jsem ti hned zpocatku psal, jak mas pokracovat s objednavkou. :D
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 11. 2023 00:05

Všechny varianty iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max jsou v oficiálním Apple Store CZ k dodání do 1 dne (zítra). To je skvělej pokrok. :tleskani
hyper9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 14. 11. 2023 08:17

Nikdo to nexce
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod hyper9 14. 11. 2023 09:09

Ano, určitě, když třeba na Alze mají tolik předobjednávek, že pro nové kupující nedokážou ani říct datum dodání. :mrgreen:

https://www.alza.cz/iphone-15-pro-max/18905184.htm
hyper9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SerifReborn 14. 11. 2023 09:44

Ani istyle apod nemaji vsechny.
Ja mel problem, ze hned zpocatku jsem vedel, ze cernou a modrou variantu nechci a to byly jedine dostupne.
Nakonec volba padla na bilou a cirou nahodou mel Electroworld v Blansku jeden kus ProMaxe v bily, tak to bylo jasny.
Jinak moje doporuceni zni - nebrat zakladni 15 pro se 128GB - je to zalostne malo.
Ja radsi vzal rovnou 1TB, at mam klid, protoze mam nechutne moc fotek a cloud neni vsude v pohode dostupnej.
A uz 400GB za chvili zaplneno…

Obrázek
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod Picoss 14. 11. 2023 10:24

hyper9 píše:Všechny varianty iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max jsou v oficiálním Apple Store CZ k dodání do 1 dne (zítra). To je skvělej pokrok. :tleskani

Vsade maju par kusov modrej a par 1 terovych. Inak nič.
Picoss
Junior

Odeslat příspěvekod SerifReborn 14. 11. 2023 10:50

Ta modra nejak nejede. Ona nazivo neni nic moc, stejne jako cerna.
Nejhorsi je, ze jsou temer vsude poskrabane.
Na prirodni a bile variante jsem skrabance nevidel.
Apple by mel chrlit prirodni titan naplno - to chce vetsina.
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 14. 11. 2023 11:04

Já jsem sázel na tmavé barvy, které se vždy prodávaly a objednal jsem pro rodinu několik ks 15.9. Došel mi jeden 15 Pro Max modrý a synovec ho nechce, klasika. Tak jsem ho dal na prodej, dokonce se slevou 500 Kč a zárukou 2 roky a odpočtem DPH a není vůbec zájem. Tak ho dneska vracím, sice nerad, ale co se dá dělat.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SerifReborn 14. 11. 2023 11:13

Hodne to udelaly ty recenze, jak se snadno poskrabaly ty tmave varianty.
No uprimne se mi libil 14Pro mnohem vic. Ale co uz.
SerifReborn
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 14. 11. 2023 11:37

Mike-biker píše:Já jsem sázel na tmavé barvy, které se vždy prodávaly a objednal jsem pro rodinu několik ks 15.9. Došel mi jeden 15 Pro Max modrý a synovec ho nechce, klasika. Tak jsem ho dal na prodej, dokonce se slevou 500 Kč a zárukou 2 roky a odpočtem DPH a není vůbec zájem. Tak ho dneska vracím, sice nerad, ale co se dá dělat.

Rikam, nikdo to nexce ani se slevou
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 14. 11. 2023 17:02

Nikto nechce tvrdi kto, ty? V alze bolo 5ks Pro Max 512gb modry, isli ako teple rozky.
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod SerifReborn 14. 11. 2023 19:08

majkom píše:Rikam, nikdo to nexce ani se slevou

Co bys za to dal, mit produkt, kterej presne takhle nikdo nechce. Jestli pak ty nejses jeden z tech kecalu, co vsemu rozumi.
SerifReborn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka