iPhone (1. generace) - obecná diskuse

Diskuze o telefonech iPhone a tabletech iPad

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martas06 7. 12. 2007 23:20

Dobry ja budu hledat,hele nevis jak smazat vsechny kontakty primo v iPhonu?
Clovicek co mi foun prodaval jich tam "par" mel a vsechny najednou odstranit nejdou.RIkal mi ale ze kdyz se iPhone propoji s iTunes a nekde dole se zaskrtne ze chces prepsat vse v iPhone tim co je v PC melo by to pomoci...doufam jen ze Win verze iTunes bere vsechny kontakty z Outlooku....jinak bych musel vse pracne kopirovat ze SIM do pameti telefonu(jde to vubec?)
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 7. 12. 2007 23:24

aj na to existuje aplikacia :D uz asi mesiac som prestal sledovat Instaler,vystacim si s tym co tam je :D takze prepac ale momentalne nemam prehlad ;)
to netusim,pouzivam iCal a AdressBook :lol: ...
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 17. 2. 2008 09:32

Celkem by me zajimalo kdy se iPhone dostane oficialne do CR,v prosinci se psalo ze v prvnim ctvrtleti 2008 ale kde nic tu nic....sam jej jiz asi ctvrt roku mam (neoficialni,dovoz).
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alexxx 17. 2. 2008 10:05

Tipuji v létě u TM CZ. Stačí se podívat do diskuzního fóra přímo o iphonu
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 17. 2. 2008 10:46

Nemas primy odkaz na tema?
Jinak jsem zvedav kolik za nej TM bude chtit.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alexxx 17. 2. 2008 11:04

Nemám zkus hledat, ale asi takhle oficiální informace stejně není... spíš taková šeptanda... cena bude ale dost vysoká navíc s nevýhodnými podmínkami (tarif) doporučuji raději koupit buď dovozem z USA, či přes soukromou inzerci na forum.iphone.cz nebo přes některého z prodejců u nás (seznam na našem foru :-), nebudu nikomu dělat reklamu;-) )
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 17. 2. 2008 11:19

Me to jen zajima...me treba iphone vysel na 12k bez jakehokoliv uvazku.U TM ma podle vseho stat okolo 15k + tarif,jsem zvedavy na prodejnost,operator bude muset jit s cenou stejne dolu jinak se mu prodej nevyplati.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Veslik 24. 2. 2008 11:23

Já tipuji 15k plus nejaka smlouva za nemalo penez
N3210 -> 8210 -> 8310 -> 7650 -> 7210 -> 6230i -> iPhone
Veslik
Junior

Odeslat příspěvekod Mouse2 24. 2. 2008 23:44

No tak za ty penize si to OP muzou presne nabouchat do hlavy....pak se Apple divi ze tretina prodanych iPhone je nelegalne odblok/aktivovana.V CR uz se na oficialni predstaveni ceka pres pul roku a spousta lidi si jej radsi nechala pres inzerat dovezt.....iPhone prijde se spozdenim a jeste predrazeny...PCHE.
Nokia E51 White Steel / SanDisk microSD 1GB
O2-Fajn
Konfigurace PC viz. profil
Mouse2
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 2. 3. 2008 20:57

Ma nekdo zkusenost s iphonem koupeneho u t-mobilu v nemecku vychazi tam docela dobre.Zajimalo by mne jestli by fungoval i unas a jestli je nutne ho kupovat na pausal nebo jde koupit jen tak?
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 2. 3. 2008 22:04

15k + smlouva? :D to se trosku pos.rali,ne?

xcookx: fungoval..musis udelat odblok..koupis na apple store.de ..ale jak rikam..spis se podivej do USA vyjde levneji
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xcookx 6. 3. 2008 16:52

Jo no ale preci s rekalmaci toje bliz do nemecka nez do usa ne?Nebo se da reklamovat i unas u applu?
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod hl2run 9. 3. 2008 16:57

V CZ a ani Sk iPhone nikde nereklamujes a len tazko najdes niekoho kto by ti ho opravil.

Popravde si neviem predstavit akukolvek reklamaciu. Si predstav situaciu ze prides do Apple Storu a za a)im podas jailbreaknuty, aktivovany, odblokovany telefon z US a budes chciet vymenu (tak sa riesia reklamacie), alebo po b) iPhone vratis do Virginized stavu a taky osuchany (myslim ten chrom naokolo) im ho podas a ked sa ta bude pytat ze naco ti bol v CR tak povies co ? :D

je mi luto ale iPhone sa da tazko reklamovat.
 Made on a Mac 
 Steve Jobs for president ! 
 I love my Macintosh, it makes me gay ! 
 MacBook Pro, 2,5 GHz Core2Duo, 4 GB RAM, 250 GB HDD, GeForce 8600 GT 512MB RAM   eMac  iMac G3 
 iPhone  iPod mini 2gen  KOSS PORTA PRO
hl2run
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deawo 10. 3. 2008 13:15

Raklamace bude problém. Ale pokud máš ofiko záruku (například z německa) A dáš ho s německou SIMkou ve stavu "jak má být". Tak by ti ho tu měli opravit, apple dává 1 rok mezinárodní záruku, která by tu měla platit.

Mimo to kdo už se "nudí" (jako já) že investuje do hraček jako je iPhone, tak není problém vzít pár euro a zajed do servisu do Německa, alespoň si uděláte výlet :twisted: Samozřejmě to jde vyřešit i poštou :mrgreen:
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod Wlashack 19. 3. 2008 16:34

Pokud do tohoto fóra mohu psát své zkušenosti z iPhonem tak by vypadaly takto:

- Koupil jsem ho pres Aukro z Apple Store v USA (dorazil s AT&T SIMkou)
- Cena i s dopravou 12 000 Kč (únor 08)
- Odblokace pomocí ZiPhone za pět minut, úplně primitivní.
- Doinstalování češtiny (díky klukům z onoho fóra za skvělou práci)
- V repozitářích installeru jsou mraky aplikací, každý si vybere.
- Mám Mac takže správa kontaktů a vůbec obsahu je perfektní, věřím že na PC je to podobné.
- Jednoduše jsem z telefonu nadšený, neseká se, vše bez nejmenšího problému, už bych neměnil, za ty peníze a případné starosti se zárukou to stálo.

Jinak té ceně kolem 15 klaců plus tučný paušál bych věřil, obzvláště u českého T-Mobilu, ale bude to pro něj sebevražda, protože možnosti levného dovozu, snadného odbloku a undergroudové podpoře se těžko konkuruje. Jedinou devizou oficiálního iPhone bude záruka dva roky bez starostí, ale vezmu-li cenu 15 000 Kč (plus řekněme 12 * 1500 za paušál), tak to spousta lidí dovoz riskne.
Samsung Galaxy S (GT-i9000) @ Darky's ROM - 16GB microSD
HP Pavilion dv6550 (C2D 2.0, 3GB DDR, 500GB, NV6200, WF-BT)
XBOX360 Elite (CFW1.6)

Pillowrecker - new ID for Wlashack.
Wlashack
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka