O2 TV 2.0 aplikace

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hawr 5. 7. 2024 16:07

Chci se zeptat, jak jste spokojeni s aplikací O2 TV 2.0 a jak vám funguje?

Jde mi především o zkušenosti s používáním na mobilu, případně tabletu.

Díky.
Hawr
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 7. 7. 2024 11:02

Klasika, stejna platforma jako jejich stb. Takze vypadky, try again, ztrata nahravek apod.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ilja2001 9. 7. 2024 08:53

Pořídil jsem si O2 kvůli F1, takže ji primárně používám pro sportovní kanály. Jinak souběžně používám SledovaniTV. Čistě se stabilitou aplikace O2 TV nějaký problém nemám jak na mé Motorole, tak doma na nVidia Shield. Nahrávky nepoužívám.
Ale hlavně na tom mobilu bych uvítal funkci hodit si obraz do okna a u toho mít možnost kouknout do jiných apek. Takhle funguje třeba aplikace od SledovaniTV. Když chci přeskočit z O2 TV do jiné apky, tak se TV zastaví, což by třeba nevadilo, pokud by pak při navrácení program plynule pokračoval. Ale on mnohdy skočí rovnou na živé vysílání, takže je třeba pak hledat, kde jsem skončil. Co mi taky nevyhovuje,že aplikace O2 ukazuje u pořadu jeho čas. Více mi vyhovuje systém SledovaníTV, který ukazuje skutečný čas, kdy se pořad vysílal nebo vysílá. Ale to bude individuální. Dále pak nemožnost seřadit programy dle vlastních požadavků. U O2 TV jdou max. oblíbené.
Kde mě nejvíce O2 TV zklamala, je kvalita obrazu, alespoň u těch, které nejvíce doma sledujeme a které mám možnost porovnat. Na mobilu to tak vidět není, ale u Shieldu na velké TV už jo. U programů skupiny Nova a celkem i ostatních sportovních kanálů je kvalita slušná. Nicméně sledování ČT či Primy je "za trest" vinou vysoké komprimace. Tady vysoce vede SledovaniTV. Původně jsem myslel, že komplet přejdu na O2 TV, ale tohle nejde. Naštěstí mám SledovaniTV u partnerského poskytovatele netu, tak ten poplatek navíc není velký.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod Hawr 9. 7. 2024 09:12

Taky mám Motorolu.

Nezkoušel jsi mít na displeji 2 apky najednou? Já třeba v horní polovině displeje mám puštěný YouTube a v dolní prohlížeč nebo WhatsApp.
Hawr
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 9. 7. 2024 10:07

Jo, v základním launcheru v rozdělené obrazovce funguje, byť je to takové kostrbaté. Ale s Nova launcherem, který používám, se mi to rozjet nepodařilo.
U SledovaniTV to funguje z mého pohledu parádně. Zůstane jenom plovoucí okno s obrazem, které si můžu libovolně zvětšit a pod ním normálně požívat mobil.
ilja2001
Junior