Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ... 13. 1. 2024 08:53

Locus ma jako support i forum, kde komunikuji vyvojari s uzivateli, mozna bych se zkusil zeptat tam.

https://forum.locusmap.eu/index.php
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davidas 5. 2. 2024 13:05

ahoj, chtel jsem se zeptat, kde se da v telefonu s androidem dohledat slozka ohledne firefoxu a vykopirovat zalozky apod., jako v pc ve slozce users/pepa/appdata/roaming/mozzila apod.....,

dik
davidas
Junior

Odeslat příspěvekod Sanaj 2. 3. 2024 01:18

Ahoj, nenašel jsem lepší vlákno a ani Google mi moc neporadil. Mám telefon s A14 a přestala mi kvůli zaostalosti fungovat jedna aplikace.

Můj dotaz zní, existuje nějaký emulátor starších droidů? nebo musím hledat náhradu?
Sanaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 2. 3. 2024 02:15

co je to za aplikaci?
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod 123123123 2. 3. 2024 09:00

Přestala fungovat znamená co? Že je nainstalovaná a nejde spustit?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hawr 30. 4. 2024 16:12

Zdarec. Chci se zeptat, zda v mobilu používáte antivir a pokud ano, tak jaký? Díky.
Rád bych co nejvíc názorů.
Hawr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 30. 4. 2024 19:06

Antivir nepoužívám, přijde mi to zbytečné.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eetm 1. 5. 2024 16:07

Antivir je zbytečnost, používají jen paranoici.
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 7. 9. 2024 19:26

Antivir je na škodu než k užitku a můžeš být snadným cílem :D

-- 7. 9. 2024 19:27 --

První info ohledně Android 16:
https://www.phonearena.com/news/android ... l_id162291

Android 16 may separate notifications from the quick settings panel
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Bezik 11. 9. 2024 12:42

Zdravím. Potřeboval bych jednu, pro znalce určitě jednoduchou věc. Mám dva e-mailové klienty (telefon Google Pixel 8 PRO, ale to je asi fuk, proste Android). Ten od Googlu a eM Client. Oba jsou nakonfigurovány stejně, na dvě poštovní schránky (jedna Gmail, jedna na Seznamu). Všechno funguje, pošta chodí do obou klientů. A co bych potřeboval je to, abych ten client od Goolu nějak vypnul, ale nesmazal a neodkonfiguroval, jde to ? Prostě jen pozastavil jeho fungování, je to možné nějak udělat ? Díky.
Bezik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šulda 11. 9. 2024 14:34

Nikdy sem nepotřeboval, ale když podržíš prst na aplikaci, tak máš dole možnost vypnout. A fakt neni fuk že prostě android.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bnone 11. 9. 2024 14:57

Informace o aplikaci, dole by MOHLO být kromě Zastavit, Odinstalovat, Vymazat data, také Vypnout. Pokud tam to Vypnout není, tak to nepůjde. U Xiaomi to jde, Samsung kdysi také, teď nevím. Pixel to asi neumožní, no uvidíte.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod Bezik 11. 9. 2024 15:50

Chmmm, je tam jen Otevřít, Deaktivovat, Vynutit ukončení. Netuším, co udělá Deaktivovat. Možná to co chci, možná to smaže konfiguraci, čert ví. Koukám, že u Xiaomi je skutečně možnost Vypnout, ale symbol je stejný jako u Google Androidu při Deaktivovat, a to tam zase pro změnu chybí. Třeba je to to samé. Tak nevím.
Bezik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Robert.Hujer 11. 9. 2024 16:10

Mam Pixel 6a, nainstalovan gmail i outlook. Kdyz podrzim prst na ikone na plose, otevre se okno, v outlooku je v nabidce mimo jine pismeno i v krouzku a vpravo od nej je ikona presypacich hodin. Na gmailu se objevi nabidka, kde je ikona presypacich hodin a vedle ni popis Pozastavit a.... V obou pripadech, kdyz kliknu na presypaci hodiny, tak ikona klientu zesedne a appka je pozastavena. Kdyz kliknu na pozastavenho klienta, objevi se okno "Aplikace je poastavena" a moznost volby OK nebo Zrusit pozastaveni aplikace.
Robert.Hujer
Junior

Odeslat příspěvekod Bezik 11. 9. 2024 16:48

Jojo, ale to je něco jiného, to se opravdu jen pozastaví, tuším že to trvá max. den, restart to taky zruší. Já hledám v podstatě dlouhodbé "pozastavení", které bude trvat dokud ho sám nezruším.
Bezik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka