Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nick Cave 22. 1. 2016 21:40

Aplikace ty co jdou můžeš odinstalovat, v případě potřeby se dají nainstalovat zpět..
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Beavers 22. 1. 2016 21:42

Některé předinstalované aplikace běžně odinstalovat nelze. Jelikož jsi androidem teprve pouze lehce políben (spíše tvoje dcera), nemělo by smysl tě (ji) zatěžovat možností, jak je odinstalovat. To je spíš pro pokročilé uživatele. Být tebou, zatím bych to neřešil. Nick Cave ti radí správně, ty co jdou odinstalovat, klidně odinstaluj.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod osobne2 22. 1. 2016 21:46

Jo muzes to klidne odinstalovat.
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 22. 1. 2016 21:56

samozrejme ze jiz nainstalovane App muzes odinstalovat a nic ostatniho se tim nepokazi.
nektere jsou zakořenene vic a jdou jen zmrazit.nezabiraji alespon misto v pameti ..
Naposledy upravil freddy158158 dne 23. 1. 2016 08:45, celkově upraveno 1
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 23. 1. 2016 03:05

odinstalovat nejdou ty co jsou v adresari system/app,presunutim do user jdou odinstalovat.Takze nejen zmrazit.Presun jde dvema zpusoby i bez rootu.Nicmene bych neresil..A zmrazena porad zabira misto,ona nevysublimovala,pouze cache atd se jeji cinosti nezaplnuje jak bylo spravne receno.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod paty07 23. 1. 2016 23:23

Jak to lze bez rootu přesunout?
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod danifilth 26. 1. 2016 15:10

Neustále mi mizí z webu Google Play Store a Správce zařízení můj telefon (LG G Flex 2). V telefonu nic neměním, večer na webu jej vidím a lze vyhledat poloha telefonu, na druhý den už mi to hlásí, že nemám registrované žádné zařízení. Přitom instalace z mobilní aplikace Store normálně fungují. Řešením je vymazat data v aplikacích Služby Google Play a Google Play a restart telefonu. Tohle je ale otravné a v mém případě pouze dočasné (pár hodin, maximálně dní) řešení. Samotný restart telefonu, ani odhlášení a přihlášení na webu do účtu Google nepomáhá vůbec. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným?
danifilth
Junior

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 11. 2. 2016 10:12

Zdar, existuje nejaka aplikace nebo zpusob jak snizit jas displaye? Ikdyz dam na tabletu jas na minimum tak porad je to na me moc. Stary tablet nemel IPS display a na minimu mi vyhovoval, proste stary ***** s blbym displayem ale pro me citlive oci vyborne. Ted mam Lenovo s IPS a jas nejde snizit tak aby mi to vyhovovalo. Diky za rady.
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 2. 2016 10:14

Aplikace Noční sova, má i filtr modrého světla
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod roy1 11. 2. 2016 10:35

Darker, nebo screen dimmer.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lues.deFunes 11. 2. 2016 13:20

Diky.
Lues.deFunes
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 18. 2. 2016 08:27

Čau vespolek, chtěl bych se zeptat, zda je možné po zapnutí telefonu(restartu) nějak automaticky nastavit SIM karty u dualSIM telefonu. Tzn. aby se automaticky nastavilo na SIM 1 že má být používána pro hovory a sms. A dále opět automaticky aby se nastavilo používání jiné klávesnice (Thumkey).
Dík za případnou odpověď. L.
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod polda 18. 2. 2016 09:41

To záleží co máš za přístroj,pravděpodobně tvůj to neumí.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lupen33 18. 2. 2016 09:57

Mám číňana HUAWEI HONOR 3CL 5". Jak zjistím, zda to umožňuje nebo ne?
L.
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod polda 18. 2. 2016 10:55

V nastavení- správa SIM- výchozí SIM
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka