Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lupen33 18. 2. 2016 13:48

Jj vím, vím. Tam si to nastavím, ale po rebootu se to nastaví opět defaultně na "Vždy se dotázat". :--
L.
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod polda 18. 2. 2016 14:30

O:-) tak to bude vlastnost přístroje nebo na reklamaci.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 18. 2. 2016 14:57

Lupen33 píše:Jj vím, vím. Tam si to nastavím, ale po rebootu se to nastaví opět defaultně na "Vždy se dotázat". :--
L.

Nerozhoduje ti o tom třeba náhodou i způsob opuštění toho menu kdes to nastavoval? Jestli jsi z něj vyskakoval tlačítkem zpět/home, třeba to chce nějaký "Save".
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod oooooooooo 18. 2. 2016 16:33

je to vlastnost te šitove nadstavby u huawei, osobne jsem to s jejich telefony řešil jinak, app jsem presunul do systemovych, nova klavesnice, dialer, jejich zabudovanou sragoru zmrazil.SIM primary - zmen dialer.
Jeste je fajn kdyz fw ma jako default ze po rebootu provede cistku pri niz sestreli umistneni v nemz se uklada info o tom ze jako launcher chces neco jinyho, v podobnych botach excelují…U 3C napriklad dokud nebyl nahozenej novej fw bylo ruznych much v nastavovani spousta.Jeste jde ty sim.nastavit prioritu natvrdo v servisnim menu ale kod z hlavy nevim
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Kasprik 2. 3. 2016 16:00

Dobrý den. Jsem začátečník na Androidu a jsem z toho zoufalej. Mám Samsung Galaxy S5 mini. Zde mám telefonní kontakty uloženy v paměti telefonu a za boha nevím jak je přesunout na můj účet na googlu. Pročetl jsem toho už dost, ale nemohu na to přijít. Co jsem se díval v nastavení-kontakty tak tam mám možnost přesunout jen na SD kartu. je to Android 4.4.2. na kalendář jsem taky nepřišel. Děkuji.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod osobne2 2. 3. 2016 16:49

Otevrit aplikaci Lide > Menu > importovat/exportovat
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod Nighthawk 2. 3. 2016 19:20

zapnout synchronizaci, pak se kontakty nahrají na tvůj účet
Nighthawk
Junior

Odeslat příspěvekod peppa80 2. 3. 2016 20:02

pokud nema na gmailu zadne kontakty tak se mu zapnutim synchronizace nic na gmail neulozi.
musi udelat export/import ...
peppa80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peetrr 14. 3. 2016 11:32

Můžu poprosit o odpověď jak zapnu režim host na mobilu Lenovo 2010? V nějaké diskuzi jsem četl že mám kliknout na avatara na obrazovce vpravo, já ho tam nemám. Účet na google mám. Když dám v nastavení přidat účet, tak tam objevím jen asi deset možností s čím ho propojit.
Peetrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 3. 2016 12:35

Položku Uživatel v nastavení máš? Tam klikneš na host, telefon se přepne a je. Pro deaktivaci klikneš na tu ikonku.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Peetrr 15. 3. 2016 13:28

položku uživatel v nastavení nemám
Peetrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod freddy158158 15. 3. 2016 16:14

musis stahnout roletku ..
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Peetrr 15. 3. 2016 17:24

rolovat umím...
- na ploše kliknu na ozubené kolečko = Nastavení a položku Uživatel zde nemám a ani jsem ji nenašel po rozbalení jednotlivých položek
Peetrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod freddy158158 15. 3. 2016 18:39

nerozumime si.myslel jsem horni roletku.vpravo nahore (vedle ikony baterie) je uzivatel.po rozkliknuti je možnost host.
to tam nemas?
Ps: v nastaveni (zubate kolečko) mam uživatele (ne v položce učet) je taky nastaveni hosta ...
Přílohy
Screenshot_2016-03-15-18-22-34-263.jpeg
Screenshot_2016-03-15-18-37-31-109.jpeg
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod Peetrr 16. 3. 2016 01:31

roletku tam mám, ale možnost přidat Hosta tam není a slovo Uživatel také nikde nevidím
Peetrr
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka