Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 2. 2012 17:22

Zkus prohlížeč UC Browser beta. Používal jsem ho na javě a dokázal stáhnout fakt velký soubory.

Bohužel, stále je ve vývoji a má ještě nějaké chybky a není v češtině.
anonymni

Odeslat příspěvekod -Ferda- 3. 3. 2012 10:47

Zdravím všechny. Mám HTC Sensation a nejdou z mi z Android marketu stahovat placené hry. Vždy to hodí hlášku: "Došlo k chybě. Zkuste to prosím znovu."

Je to chyba nastavení systému / operátora? Jak to vyřešit? Předem děkuji za radu.
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 3. 2012 10:50

Operátora do toho netahej.
Údaje z karty jsi zadal správně?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod -Ferda- 3. 3. 2012 17:57

Už jsem na to přišel... měl jsem Android propojen s "neúplným" účtem Google, proto to nebylo podporováno. Přelogoval jsem to celý na jiný gmail a už to frčí :)
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 6. 3. 2012 18:40

neviem prečo no stáva sa mi to že ked sťahujem nejakú objemnú hru tak mi to stále prerušuje sťahovanie a vypiše problem pripojenia ... pritom ja mam v izbe na wifinu plny signal a net mi aj na PC funguje normalne. teraz napr. ťahám Real Footbal 2012 a už asi deň to nemožem stiahnuť ... jedina hra ktora mi do telefonu vliezla bez problemov je GT Free HD+ (a to ma niečo vyše 700MB ... )

stava sa to aj vám? ja som už o jednom pripade kde je taky isty problem cital ... akurat si neviem spomenuť kde
Zatiaľ sa vedci domnievajú, že hlavnou príčinou smrti je život.

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 3. 2012 19:10

Jo, taky mi to dělá. Chtěl jsem si stáhnout data k spidermanovi, co byl v evu a nejde to, furt sa to přerušuje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 11. 3. 2012 23:41

aj pri kupenych hrach mi to robí .... vyhodil som celych 0,49€ na MC3 a nemožem to stiahnuť ..

Apple iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue | Apple MacBook Air M1 Space Gray 16/256GB | Apple iPad Pro 12.9" M1 128GB Wi-Fi Silver
Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 12. 3. 2012 22:15

Mr. Bombastic: nedělá to náhodou jen pokud zhasne displej? Aspoň tohle dělalo stahování mně, takže teď vždycky stahuju a udržuju přitom displej a telefon "zapnutý".
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 12. 3. 2012 22:19

No ciastocne to pomaha. ale aj tak ho sekne. raz som tak zaspal vedla wifiny :D ... ale za 260MB som este nedosiel

Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 14. 3. 2012 19:54

stahovanie sa zrusi a vypise mi tuto chybu ... pritom som si za hru zaplatil.

Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod Ero Senin 15. 3. 2012 17:32

Zkoušel jsi to i na jiné wifi?
Ero Senin

Odeslat příspěvekod Mr.Bombastic 15. 3. 2012 18:19

ano ... večer som trošku viac hladal po nete a dočital som sa že to robi dosť často ... a modren combat 3 nešlo stiahnut cez wifi mnoho ludom.
take problemy som mal s viac hrami (hlavne od Gameloftu)... no vždy mi to na niekolko pokusov stiahlo.
stiahol som teda SD data na tu hru z nejakeho fora a skopiroval to do telefonu ... už to šliape :-) Inač fakt super hra ;)

Mr.Bombastic
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 3. 2012 14:41

Hojka-dotaz:

Chtěl jsem xperii mini použít jako flashku a přehrávat z ní filmy na tv,ale po pripojeni pres usb kabel k tv/mc/dvd rekorderu se na kartě zobrazují jen některé soubory a složky.
Např složka DCIM a Noteeverything se zobrazí, ale složka mrtě krutý filmy nebo Moje soubory je skrytá.

Lze to nějak obejít?Proč se to tak chová??
anonymni

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 3. 2012 20:03

Asi proto, že jsi zvolil název mrtě krutý filmy. Telefon to vyhodnotil jako sprostost a omezenost uživatele.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 17. 3. 2012 11:43

Takovej název samozřejmě nemám. :-D chci tim poukázat na to, ze se nezobrazují adresáře bez diakritiky ani s ní. Vlastosti(ctení, zápis) jsou stejný.
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka