Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelych 2. 10. 2012 21:53

On ale nemysli "Google Play" ale "Službyb Google play"

https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.gms
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 10. 2012 17:36

Aha, tak to bych tipoval, že aplikace slouží k tomuto:
"Služby Google Play umožňují integraci aplikací Android z Obchodu Google Play do služby Google+ a do účtů Google. Správné fungování některých aplikací může vyžadovat, aby byly služby Google Play nainstalované a aktuální.
Služby Google Play se v zařízeních Android obvykle aktualizují automaticky. Můžete je také nainstalovat a aktualizovat ručně pomocí Obchodu Google Play." :-D
anonymni

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 4. 10. 2012 17:23

Regi1 :arrow: dakujem pekne za pomoc.Uz mi to fici.
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 4. 10. 2012 20:18

Zdarec, mam dotaz. Chci si pridat emailovy ucet, ktery mam na seznamu, ale nedari se mi ho nastavit. Zadam adresu tomasfuk@seznam.cz pak heslo a nastavit. Chvili system hrabe a hrabe a pak vyhodi hlasku, ze adresa, nebo heslo je spatne.Pritom je vse spravne. gmail jsem rozchodil hned, ale email ne a ne. Co delam ja nebo android spatne??? Co jsem tady prohledaval forum, tak nic co by mi pomohlo jsem nenase. Jeste pro upresneni mam sony xperia ion a verzi systemu android 4.0.4. Diky za odpovedi.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 5. 10. 2012 03:51

Tak uz jsem na to prisel chtelo to rucni nastaveni a zmenu portu.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod polda 5. 10. 2012 10:05

Dej si nějakou email aplikaci z marketu, aplikace přímo z telefonu málokomu fungují.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 10. 2012 12:13

A mohl by někdo nějaké dobré aplikace doporučit? Chci kontrolovat poštu z několika účtů v jedné aplikaci (ideálně v čarokrásném českém uživatelském prostředí) :-D :-D
anonymni

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 5. 10. 2012 15:50

No tak to bych taky rad uvital, snad nekdo neco doporuci pokud mozno v cestine.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod polda 5. 10. 2012 17:15

Maildroid
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JDvorakCZ 6. 10. 2012 12:29

Používám K-9 Mail
JDvorakCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morx 7. 10. 2012 21:15

Dá se prosím nějak zařídit, aby Android nesestřeloval libovolné procesy?

Jde mi o tohle. Zapnu si Operu Mobile, pootvírám nějaké stránky. A pak jdu dělat něco jiného (třeba psát SMSky atp). A pak se chci vrátit k Opeře. Někdy je vše v pohodě, prohlízeč se otevře, kde byl a nic se neděje. Ale někdy se začne znovu spouštět (naběhne logovací okno a pak se všechny stránky začnou nově načítat). Když kupříkladu v Opeře navíc něco stahuji, tak se stahováni s "odstřelením" aplikace pochopitelně rovněž přeruší. Co se s tím dá dělat?
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 13. 10. 2012 23:46

Ahoj, dá se ve chromu nějak nastavit, aby se videa z youtube postnutá na stránkách či forech přehrávalo v HD či se při jejich spuštění přecházelo do Youtube aplikace? Koukat na parádním displeji nexuse 7 na video v 360 je fakt smutný.

Moc díky
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lokomot1 17. 10. 2012 21:53

Morx píše:Dá se prosím nějak zařídit, aby Android nesestřeloval libovolné procesy?

Jde mi o tohle. Zapnu si Operu Mobile, pootvírám nějaké stránky. A pak jdu dělat něco jiného (třeba psát SMSky atp). A pak se chci vrátit k Opeře. Někdy je vše v pohodě, prohlízeč se otevře, kde byl a nic se neděje. Ale někdy se začne znovu spouštět (naběhne logovací okno a pak se všechny stránky začnou nově načítat). Když kupříkladu v Opeře navíc něco stahuji, tak se stahováni s "odstřelením" aplikace pochopitelně rovněž přeruší. Co se s tím dá dělat?

nejsem si jistý jestli to android umožňuje, nicméně zkus si sehnat "něco" na chránění konkrétních běžících procesů..
Na čištění paměti můžeš zkusit advanced task killer.
U mě Opera je schopná "sežrat" veškerou dostupnou paměť, zvlášť když mám zaplé videa,takže kdybych řešil tvoji situaci já, zavřel bych takové okna před přepnutím do jiné aplikace a neměl by být problém(pokud nezapneš např. nějakou hru, která taktéž může využít paměti hodně), sms a podobně by operu vypnout neměly.
dobré je taky projít aplikace(můžeš zkontrolovat v advanced task killeru) , které neustále otravují v paměťi - a smáznout je, jestli nevyužíváš
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Smells 1. 11. 2012 21:54

Mám dotaz.Mám na Play přidány dvě zařízení,tablet a telefon.Když si koupím aplikaci je koupena pro obě zařízení nebo jen pro jedno?A dejme tomu,že vyměním telefon,budu muset vše kupovat znovu ??
Díky
Neraduj se ze světla na konci tunelu.S největší pravděpodobností se jedná o protijedoucí vlak.
Smells
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 11. 2012 21:57

Já mám třeba 3 zařízení přidané v účtu, aplikace si stahuju i na tablet i na telefon.
Aplikace jsou svázány s účtem, ne s telefonem, takže je nebudeš při změně telefonu platit znovu.

http://poradna.androidmarket.cz/aplikac ... -aplikace/
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka