Android - obecná diskuze

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 5. 2013 00:07

+Pavelasino Třeba nastavení zabezpečení > Zámek obrazovky. Jinak různé antitheft aplikace na GPlay, ale smysluplnější je mít k nim i Root oprávnění. Pokud ale někdo bude chtít, tak ti ta data zčoří i tak, jen to bude obtížnější.
anonymni

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 14. 5. 2013 18:44

Nevíte někdo jestli se dá na telefonu nastavit, aby se aplikace z obchodu Play neaktualizovali v době, kdy je telefon připojen přes síť operátora.
(Hauwei G300)
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod joachym1 14. 5. 2013 19:05

Obchod Play > Nastaveni > Automaticke aktualizace
joachym1
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 14. 5. 2013 19:18

Hledal jsem to na PC a nemohl to najít a v mobilu to bylo tak snadné. Dík
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m.kv 15. 5. 2013 00:26

Zdravim.
Po aktualizaci na 4.1.1 u Asus Padfone se objevil chrome a nejde za boha vypnout (je porad na pozadi, hlavni prohlizec je Dolphin), a odinstalovat. Lze to nejak pokud možno bez rootu?
Predem diky za rady.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 5. 2013 08:30

Na JB je to defaultní prohlížeč, tak to asi nepůjde.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod m.kv 15. 5. 2013 16:54

aha - takže asi jen root?
Ach jo.
m.kv
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 15. 5. 2013 17:44

Jak dlouho, se ještě bude implementovat defaultní browser od Androidu do systému?
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 5. 2013 21:07

Můj postoj k Rootu byl taky skeptický, ale od té doby, co jsem si ho udělal musím říct, že nelituju. Má to hromady výhod, chce to jen překonat počáteční strach a nezanedbat přípravu.
anonymni

Odeslat příspěvekod audis 22. 5. 2013 20:26

rychlodotaz:
mám android, koupil jsem svox a český hlas. Chci předčítat pdf soubor. vestavěný Adobe reader to neumí? já myslel že mi ted mobil bude předčítat všechno, na co v něm ukážu, nebo někam kliknu nebo tak něco :-( takže potřebuju další nějaký pdf reader, který umí číst?
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Junior

Odeslat příspěvekod saikan 29. 5. 2013 11:01

Zdravím. Měl bych jeden dotaz. Nikde jsem nebyl schopen nalézt odpověď, snad mi poradíte. Přítelkyně si nainstalovala na android 2.3.6 flash player. Podle loga to vypadá, že přímo od Adobe. Problém je, že se jí stává po odemčení telefonu nebo někdy během práce s ním, že vyskakuje reklama. Přes celý displej, křížek v rohu. Setkal se s tím někdy někdo z Vás? Nějaká možnost jak tento problém odstranit kromě odinstalování flashe? Příp. doporučit kde a jak stáhnout(příp. nainstalovat) flash player, který by tento neduh odstranil?
Děkuji moc za odpověď.
saikan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 29. 5. 2013 11:38

Mám za to že origo. FP svoji aktivitu na poli Androidů už zabalil, tak že to možná žádný FP Adobe nebude.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 29. 5. 2013 12:18

saikan píše:ZProblém je, že se jí stává po odemčení telefonu nebo někdy během práce s ním, že vyskakuje reklama. Přes celý displej, křížek v rohu.

Casto nejaka aplikace obasahuje i nejaky adware, lze to jednoduse odstranit nebo vyrazne eliminovat rootem telefonu a instalaci nejakeho adblocku, popr. mozno primo rucne upravit hosts file (k tomu je take potreba root).
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod aje1 29. 5. 2013 12:19

Tady máš archiv tam si vyber verzi pro android. Máš tam verze pro android 4… pak pro 2….i3… je to tak v pulce stránky.Ale myslím že to bude spíš adware.
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... sions.html
aje1
Junior

Odeslat příspěvekod ondras007 11. 6. 2013 15:23

Ahoj, chci si koupit nový telefon a rovnou i tablet. Má otázka zní. Je na android aplikace, která automaticky synchronizuje věci jako hudbu, maila, fotky atd mezi telefonem a tabletem a složkou v PC? Prostě jako icloud od Applu.
ondras007
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka