galaxy s a mass storage

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gloe 13. 8. 2010 17:26

Dobrý den, samsung mám den a vše mi přijde jednoduché, logické a intuitivní. Teda až na připojení telefonu k pc pomocí mass storage. Pořád si říkám, že jsem určitě přehlídl nějakou prkotinu. Poradíte někdo? Předem dik.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiri.Sko 29. 8. 2010 20:28

Pokud jsi jako mód připojení zvolil Velkokapacitní paměť (Nastavení => O telefonu => Nastavení USB => Velkokapacitní paměť), tak pak ještě nezapomeň připojit vlastní disky - vytáhni si horní roletku => klikni na USB připojení => Připojit. ;)
Jiri.Sko
Junior

Odeslat příspěvekod djaak 3. 9. 2010 22:56

Hmmm, tak jednoduše to nejde, alespoň u mě. Abych se s galaxy úspěšně spojil s pc tak musím mít nastaveno na telefonu připojení Kies a to předem v nastavení, o telefonu, usb. Pokud si nastavim, že typ připojení vyberu po připojení usb tak to nefunguje. Po připojení mi vyskočí klasické okno windows s výběrem jako když připojím třeba flashku.

Pokud nastavim typ připojení jako velkokapacitní tak vidim dva disky, ale nedostanu se do nich.

Takto se mi to chová na FW jm1 a windows 7.
djaak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiri.Sko 13. 9. 2010 19:00

Pokud vidíš ty dva disky, ale nejde se do nich dostat, tak je musíš ještě v mobilu připojit! Viz můj předchozí příspěvek.
Jiri.Sko
Junior