Tablet a internet

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dzouman 4. 12. 2012 12:16

Zdravim. Chci si koupit tablet 10" Android 4 a potrebuji ho pripojit nejradeji KABELEM ke svemu samsungu S2. Dotaz zni jestli tablety umoznuji pripojeni tabletu KABELEM k mobilu ktery bude slouzit jako modem. Vim ze jsou i jine pripojeni ale ty prosim me nezajimaji. Dekuji predem za radu.
dzouman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 4. 12. 2012 13:11

Nejjednoduší je udĕlat z S2 wifi hotspot a tabletem se na tuto vytvořenou wifi síť připojit.Jako modem připojený přes usb by to mĕlo také jít,ale chce to vyzkoušet.Toto funguje,jako sdílení internetového připojení přes usb pro počítač.
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod martin79 4. 12. 2012 13:33

Doporucuju tablet se sim kartou. Mel jsem ipad bez toho a zapinat a vypinat hotspot je nudny. Dneska kdyz jsou ceny datovejch tarifu na minimu a treba u O2 se da sehnat za kilo 500MB mesicne je to super reseni. Clovek nemusi resit jestli mu mail prijde na tablet nebo ne. Kdyz dojde limit na prijeti a odeslani mailu to staci a pak neni problem udelat hotspot. A to jak z ipadu tak z iphonu, zalezi kde data dosla. Predpokladam ze u androidu to bude reseny jeste lip, jak vsude ctu ze ios stoji za prd. Nicmene mezi iphonem a ipadem se to da pripojit skrz BT4 a zere to tak 4x min new klasickej hotspot.
martin79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod haro001 4. 12. 2012 13:43

Dneska kdyz jsou ceny datovejch tarifu na minimu

Seriously? Ceny na minimu? S tím směšným FUP?
haro001
Junior

Odeslat příspěvekod kadliwt 4. 12. 2012 13:54

Jeslti chces na tabletu pouzivat internet casto, tak ber urcite s vlastni simkou. Jakykoliv propojovani s mobilem zacne bejt po case neskutecne otravny. Druhej tarif asi bude nezbytnosti, krom t-mobilu nikdo nenabizi moznost pouzivat zaroven internet na dvou simkach s jednim FUPem a jednim tarifem, a to snad jen u vyssich tarifu. Ja driv pouzival predplacenou simku od O2 a internet sem si dycky aktivoval na den...
D-O-P-P-E-L-K-U-P-P-L-U-N-G-S-G-E-T-R-I-E-B-E
kadliwt
Junior

Odeslat příspěvekod martin79 4. 12. 2012 14:19

Tak jsem to myslel. Jinak je to opruz.
martin79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dzouman 4. 12. 2012 18:38

Diky za tipy. Ale porad jsem nedostal odpoved na otazku. UMI TABLET S ANDROIDEM 4 PRIPOJENY K SAMSUNGU S2 KABELEM SE PRIPOJIT NA INTERNET? ANO CI NE?
dzouman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hydrrra 4. 12. 2012 19:28

hele to asi ne kámo
Hydrrra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod noker1 5. 12. 2012 10:51

To urcite nie.
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martin79 5. 12. 2012 11:01

Podle me, je to naprosto hloupy reseni, jelikoz ta hlavni vyhoda tabletu a to je bezdratovost a moznost drzet v ruce atd se ztrati pripojenim nejakyho kabelu, i kdyby to melo fungovat....
martin79
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 5. 12. 2012 12:14

Ať je to pikačovina či ne, dokáži si to představit, jen ne se Samsungem. HTC (poslední byl Desire, co jsem měl) měl možnost zapnutí, že se z něj stane modem při připojení USB a k tomu by to chtělo nějaký tablet, co podporuje USB Host a připojení modemu.
pota
Junior

Odeslat příspěvekod harakiros 5. 12. 2012 15:18

propojovat tablet s founem přes špagát je docela nesmysl... Pokud si pořídíš čínu s USB, tak by to asi šlo, ale většina značkových tabů má akorát HDMI a micro USB. Jak už tady někdo psal, nejlepší je pořídit si tab s 3G modulem. Já mám ASUS tf300tg a jsem s ním spokojenej. U vodníka jsem dostal 10Gb za pětikilo měsíčně, takže nejni co řešit. Btw. v dokovací klávesnici sice USB je, ale s S2 nemám možnost to zkusit.
harakiros
Kolemjdoucí