Poloha mobilu zasielaná SMS

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TA 27. 12. 2013 23:14

Hľadám aplikáciu, ktorá by v pravidelných intervaloch zasielala na 1 konkrétne číslo SMS s polohou mobilu získanou na základe GPS. Prípadne ak aj nie formou SMS? tak aspoň e-mailom alebo nejakou inou cestou. Vie mi niekto také niečo poradiť?
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Junior

Odeslat příspěvekod sussenka 30. 12. 2013 15:32

Ahoj, asi to není přesně to co hledáš, ale znám tuhle aplikaci:
https://play.google.com/store/apps/deta ... .Survival1

Je to myšlený hlavně pro bezpečnost na kole nebo při jízdě autem, ale možná kdybys tam zadal hodně malej čas, tak by to mohlo posloužit i tobě:

Aplikace kontroluje, jestli se člověk pohybuje. Když ne, tak po určitém (nastavitelném) čase zapípá upozornění. Když upozornění nepotvrdíte, pošle vaše gps souřadnice na předem nastavená čísla. V té SMS, která přijde na to zadané číslo (čísla) stojí, že možná nejste OK a ať vám zavolá nebo hledá na dané gps souřadnici. Telefon, který má člověk v nesnázích pak také po odeslání SMS vyzvání tón SOS, aby upozornil případné kolemjdoucí.
sussenka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TA 30. 12. 2013 20:54

Vďaka, čiastočne by som to vedel použiť, ale nie je to to, čo hľadám. Vcelku som prekvapený, že zatiaľ som nenašiel aplikáciu, ktorá by automaticky niekam posielala geografickú polohu mobilu.
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod paty07 30. 12. 2013 21:34

Tak na tuhle práci se spíš používají zařízení přímo pro tento účel, jako různá sledovací zařízení do auta apod. Vydrží déle než telefon.
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TA 30. 12. 2013 23:44

To je mi jasné, mne by však stačilo určenie polohy napríklad raz za deň. A keďže mám k dispozícii nevyužitý mobil s Androidom, tak by aspoň ešte poslúžil.
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod ferraript 31. 12. 2013 09:58

mozno Tasker by to dokazal
ferraript
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek.P 31. 12. 2013 10:46

Možná by stačila tahle,ale nevím na co to potřebuješ https://play.google.com/store/apps/deta ... .android.c
Mluv pravdu a tak zmateš a uvedeš do rozpaků své odpůrce.
Marek.P
Junior

Odeslat příspěvekod TA 1. 1. 2014 18:47

Vo výpise funkcií Taskeru som toto nenašiel. Síce vie automaticky posielať nejaké SMS, akurát neviem, či sú voľajako konfigurovateľné.
GPS Tracker síce vyzerá zaujímavo, ale nie je kompatibilný so zariadeniami, ktoré používam.
Live long and prosper!

TA
Junior

Odeslat příspěvekod Marek.P 1. 1. 2014 19:02

Mluv pravdu a tak zmateš a uvedeš do rozpaků své odpůrce.
Marek.P
Junior

Odeslat příspěvekod TA 2. 1. 2014 14:38

Ak by to GPS Share robil automaticky, tak to by bolo dobré.
Live long and prosper!

TA
Junior