prechod z wp na android

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sata007 3. 11. 2014 17:17

Dobry den chci prejit z wp na android.potreboval bych vedet jestli jsou zkopírovat kontakty z live.com uctu od Microsoftu do telefonu z androidem.diky za odpovedi
sata007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sata007 3. 11. 2014 18:14

Diky
sata007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nordles 26. 11. 2014 22:50

čau, má android nějaký zoom obrazovky jako to umí WP 8 poklepáním dvěma prsty? uvažuji o přechodu z WP na LG G2 a občas si zapomenu brýle na čtení, tak se mi ten zoom hodí u sms atd. dík
nordles
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 26. 11. 2014 23:05

Tys asi nikdy neměl Androida? :-)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod nordles 26. 11. 2014 23:09

měl, ale naposledy galaxy ace s 2.3 froyo
nordles
Junior

Odeslat příspěvekod freddy158158 26. 11. 2014 23:23

samozrejme ze ma..nefunguje poklepanim ale tazenim prstu ;-)
Ps: poklepanim to funguje v internetove aplikaci.
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod nordles 27. 11. 2014 01:11

díky a jde takhle zazoomovat a zvětšit font třeba i v aplikaci messenger na fb?
nordles
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 27. 11. 2014 01:54

uplne vsude,mimo jine ma android funkci usnadneni ,gesta,kde kdyz ji zapnes se to definuje jeste jinak.dalsi mozností pribuznou ale ne stejnou jsou aplikace typu app setting kde uplne prenastavujes veci a chovani jedn. app vcetne jejich pisma,velikosti,mas li systemově small, v nastaveni app setting konkretni app das konkretni velikost fontu,zakazes ji autorotate nebo povolis a app se chova podle toho,nikoliv podle sys. nastaveni pokud sama tyto volby neumela menit nikde v nastaveni.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod eLzyx 3. 12. 2014 11:26

potřebuju přenést kontakty z WP7 do Androidu, ale přes Bluetooth. Jde to? U WP to funguje naprosto luxusně.
Majitelka si již nepamatuje heslo k @live.com účtu a veškeré snahy o obnovení hesla selhávají. Změnilo se i tel. číslo.
eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod eLzyx 5. 12. 2014 11:27

neuvěřitelné, že takto základní funkcionalitu neumí Android nejen v základu, ale neexistuje jediná aplikace, která by tohle uměla. Zlaté WP8
eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 5. 12. 2014 11:30

No to je opravdu neuvěřitelné, že wp7 neumí odeslat vizitku, nebo že by to bylo rukama?
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eLzyx 5. 12. 2014 11:40

500 kontaktů přes vizitku? To můžou dělat jen androiďáci
eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 5. 12. 2014 11:42

eLzyx - hezká ukázka povahy - tvojí. Tak zaveď vlákno, co umí a neumí AndroidxWP, když chceš machrovat a otravovat. Pokud budeš upřímný a pravdivý, tak všude budeš mít nějaký plus a mínus a prestaneš otravovat a spamovat.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eLzyx 5. 12. 2014 11:48

chtěl jsem poradit, rady se nedostalo, trápil jsem se s tím dostatečně natolik, že jsem tu napsal řešení - resp. že žádné není. Proč jsem to sem psal? Aby ostatní nešli podobnou cestou. Android prostě nedokáže vytáhnout kontakty přes Bluetooth.
Nic rejpavého.

A raději se zamyslete nad svojí povahou. Obhajovat, kopat kolem sebe, ale poradit, to ne ... otravo
eLzyx
Junior

Další stránka