Dw contact nezobrazuje při příchozím hovoru jméno,jen cislo.

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod to.tak 16. 2. 2016 14:48

Zdravim,
Instaloval jsem si Free verzi dwContact abych mohl každému kontaktu v adresáři nastavit extra zvonění což normálně android asi neumi.
Program má ale na mou potřebu až příliš mnoho funkcí a nastavení. Takže si musím nechat poradit s problémem uvedeným v titulku, případně se s programem rozloučit a hledat jiný.
Co mám nastavený blbě,. že se mi u příchozích hovorů neukazuje jméno? Pamatovat si všechna čísla z paměti přesahuje kapacitu mé mozkovny.
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 16. 2. 2016 18:37

Priradit zvoneni ke kontaktu umi snad kazdy Android. Co mas za obskurni model, ze to neumi? Nebo to jen neumis nastavit?
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 16. 2. 2016 19:56

neumi, neuveritelnymu poctu lidi jsem to ukazoval, ze je to bud pod kontextovou nabidkou nebo po rozkliknuti editace, klik na oteviraci polozku nahore..kazdej jeden to umi
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod freddy158158 16. 2. 2016 21:21

twl ke každému kontaktu mužu dát jine zvonění ale už vidím jak se orientuji ve stovkach ruznych písniček :-D :-D
nechces radeji napsat co mas za mobil a bude ti porazeno? ;-)

Ps: lide hledají problemy kde nejsou.pak instalují blbosti a nasledně se divy že jim to laguje :-D
freddy158158
Junior

Odeslat příspěvekod to.tak 17. 2. 2016 11:54

Samozřejmě, že nebudu dávat každému kontaktu jiné zvonění, to zas ze mě nemusíte dělat trubce. Jenže, když jsem hledal na netu způsob, jak se to v kitkatech nastavuje, tak i tady na fóru psali, že se to jaksi z androidu od jelly bean nahoru vypařilo a dělá se o přes nějakou apku. Takže jsem rezignoval na hrabání se v nastavení a instaloval doporučovaný prográmek.
Potvora se neosvědčil, takže ho odmažu.
Co se týče lagů na ty jsem si nestěžoval, 2GB ram paměti mi stačí. Hry nehraju ,jsem starší ročník, takže se bez toho obejdu a normální apky mobil zvládá i když je to "jenom" číňan. Cubot s 308
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 17. 2. 2016 13:00

že se to vypařilo psali asi přesně ty typy co prostě v nastaveni co nevidi hned - neexistuje, jedu na nevim kolikatym mobilu od JB vyš a X dalšich sem měl v ruce.X není 20 ani 30 ale nasobky...
Jde nastavit každemu kontaktu jine zvoněni ,jde nastavit jakekoliv notifikaci libovolny zvuk,jde nastavit globalně jako vyzvaněni cokoliv co si vzpomenu a je v podporovanem formatu.Jde nastavit jednotlivym aplikacim co maji zvukove upozorněni rozdilne melodie,tony..
Zaklad umi každy android,tzn. kontakty individualně globalně,globalně zvuk upozorněni.Individualně neumi li to aplikace ktera ma notify funkci zaleží na FW..DW kontacts mimochodem jsem měl - podle mne nejlepši app na spravu kontaktů o parník než jakakoliv v play..
Jinak kouzelny trik je třeba es file explorer a kontextova nabidka pokud vybiram z mojich tonu,melodii...
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod to.tak 18. 2. 2016 15:27

Nojo už jsem přišel na jádro pudla. Nastavit zvonění individuálně ke kontaktu jsem mohl ale jenom ze seznamu předdefinovaného výrobcem. Na ostatní zvuky mobil neviděl. Až teď jsem pochopil že volba "použít jako vyzvánění " u muziky v jiných složkách neznamená že se změní zvonění u všech kontaktů naráz ale že se dotyčná skladba přidá do seznamu který je pro volbu zvonění dostupný.
Celou dobu jsem marně pod volbou použít jako zvonění hledal možnost rozkliknout seznam kontaktů a přiřadit k dotyčnému kontaktu. Teď jsem konečně ten systém pochopil. Do logiky to má síce daleko ale rozum opět zvítězil nad hmotou. Ale že mu to tentokrát trvalo . . . .
to.tak
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 18. 2. 2016 16:00

mobil by na ne videl , jenom je chce umistnit jinam,pak je jeste varianta pro pokrocile ze mu povolim aby je videl :-) nicmene vzhledem k dalsim moznostem jak se k nim dostat zbytecne..
oooooooooo
Android Maniak