Firefox 79 - přehrávání videa se zastaví

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rop 13. 8. 2020 07:21

Vážení,

mám Samsung Galaxy S10 s Androidem 10. Pokud přehrávám videa ve Firefoxu z Youtube (mám přepnuto verze pro počítač), tak se video cca po 30 sekundách zastaví. Manželka má Samsung Galaxy A5 s Androidem 8 a ve stejné verzi Firefoxu může přehrávat do aleluja. Nevíte, čím by moje pozastavování videí mohlo být způsobeno?

Díky.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Junior

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 13. 8. 2020 08:19

zkus použít přímo apku. youtube a nepřehrávat v prohlížeči
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 13. 8. 2020 09:36

Zkus nainstalovat a otestovat betu: https://play.google.com/store/apps/deta ... beta&hl=cs

Pokud by správně nefungovala ani ta, doporučuji "nový" Firefox odinstalovat, nainstalovat "starý" a zakázat automatické aktualizace.

Pokud se ti "nový" líbí, ponech si na testování betu.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Junior

Odeslat příspěvekod Rop 13. 8. 2020 09:55

janekjankovatej: jo ale u toho nesmím skočit do jiné aplikace, proto takhle složitě, aby to běželo pořád
r34ktor: Díky. Nakonec mi nezbude asi nic jiného než se vrátit. Nový Firefox je obluda. Jenom pro nás lamy - jak zakážu automatické aktualizace?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 13. 8. 2020 11:24

Rop píše:Jenom pro nás lamy - jak zakážu automatické aktualizace?

Google Play > Moje aplikace a hry > kliknout na ikonou aplikace, čímž otevřeš její stránku > lokální menu (tři tečky v pravém horním rohu) > odškrtnout Autom. aktualizace.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Junior