Call insider

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hawr 12. 6. 2024 10:09

Zdravím všechny, nedávno tady byl článek o tom, jestli zvedáte hovor z cizích čísel. Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s aplikací Call insider? Aplikaci nabízí stránka vyhledatcislo.cz (je na Obchod Play). Občas koukám, kdo mi volal. Ano, taky někdy zvedám a někdy ne.
Hawr
Junior

Odeslat příspěvekod 12341234 12. 6. 2024 18:50

Hovory zvedam vsechny, obtezujici hovory hned ukoncuji a cisla rovnou blokuji, appka je zbytecna.
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenik3 12. 6. 2024 19:39

Bojite se zvednout příchozí hovor, který ani neplatite? Co byste dělal před 30 lety, když nebyly mobily a identifikace volajícího byla značně obtížná.

Řekl bych obava je zbytečná, stejně jako ta apka.

Slušně odmítnout konverzaci se stává obtížným předmětem na VŠ.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 12. 6. 2024 23:03

Hovory z neznámého čísla nezvedám nikdy (z 95% je to spam a nestojí mi to prostě za to obtěžování - vysloveně mě obecně irituje, když mi někdo neznámý volá a nenapíše místo toho maila, který bych si přečetl v klidu, až budu mít já čas :-), ale většinou mi to ani nezazvoní - buď mi to filtruje ACR Phone nebo aplikace Nevolejte.cz, ani vlastně nevím, nějak to funguje samo a netuším, jak jsem to před lety nastavil :-D Profiltruje to tak dvě třetiny až tři čtvrtiny spamu, zbytek čísel si ještě během vyzvánění vygoogluju a típnu. Myslím, že takových aplikací je hodně a kdoví, jestli nepoužívají plus mínus stejné databáze spammerů.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod šulda 13. 6. 2024 03:13

Jo, není na to používat co nejvíc apklicí. Btw už někdo uvažuje o aplikaci která by mi místo mě vytřela zádel?
šulda
Pokročilý