Lenovo Yoga A12 - Aplikace google play přestala pracovat

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gloom83 13. 6. 2024 20:44

Zdravím,
dostal se mi to rukou starší "tablet" Lenovo Yoga A12 s androidem 6, který začal hlásit, že
"Aplikace Služby Google Play bohužel přestala pracovat".
Hláška vyskočí na obrazovce hned po zapnutí, nejde zrušit a znemožní s tabletem pracovat. Jediné, co pomůže, je tovární nastavení přes recovery mode, jenže po přihlášení ke google účtu hláška opět vyskočí a tablet je nepoužitelný. Pokud se k účtu nepřihlásím, tak youtube žádá aktualizaci, žádá si ji i prohlížeč a to bez přihlášení nelze provést.
Nevíte o nějakém řešení, jak lze toto zařízení s již nepodporovanou verzí androidu používat aspoň na video (youtube, vlc, ....)
Děkuji moc za nějaké tipy.
gloom83
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 6. 2024 00:16

odinstalovat aktualizace Google Play případně i YT a pak se přihlásit
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod ze.us 14. 6. 2024 09:34

Aplikace se daji instalovat i ze stazenych balicku, netreba lezt do Obchodu.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gloom83 30. 6. 2024 13:56

Díky pánové, nějak jsem to zazdil.
odinstalovat aktualizace není třeba, pokud je tablet v továrním nastavení nebo se mýlím? Jediné, co mi pomohlo, aby mi tato hláška nevyskakovala, bylo deaktivovat "Služby Google Play", jenže pak se nemohu přihlásit ke google účtu a nefunguje ani youtube aplikace a jakékoliv aktualizace čehokoliv. :-D Nějakou dobu jsem měl yogu v šuplíku a za tu dobu mi začala vyskakovat hláška "Aplikace Launcher3 bohužel přestala pracovat", jejíž vyskakování opět znemožnuje se dostat do jakéhokoliv nastavení.
gloom83
Junior