Aplikace na poslech knížek/podcastů uložených v mobilu

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod smajlik2 19. 9. 2024 09:58

Jakou doporučíte aplikaci na poslech knížek/podcastů uložených v mobilu?
smajlik2
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 19. 9. 2024 12:44

Já už moc let přesně na tohle používám placený Poweramp. Na hudbu placený USB Audio Player Pro, případně Tidal apod. Mám to oddělené, aby si každá aplikace pamatovaly své složky a pozice v nich.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 9. 2024 19:44

Já používám VLC na veškeré audio a video na PC i v mobilu. Na stažených audioknihách a podcastech snad není nic extra, co by vyžadovalo nějaký speciální placený program. Nicméně je fakt, že pokud člověk na mobilu střídá poslech hudby s mluveným slovem, tak se hodí to pouštět v různých aplikacích, aby mohl hned navázat, kde přestal. To by klidně mohlo jít pořešit duální verzí té stejné aplikace, ale nezkoušel jsem.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 20. 9. 2024 08:16

Ono taky každá aplikace má jiné vlastnosti a možnosti. Na mluvené slovo nejsou velké kvalitativní nároky, u hudby vyžaduji maximální podporu různých formátů, bezztrátovou kvalitu přehrávání apod. A video je zase něco jiného. Tam používám to VLC.
Další důležitá vlastnost je, zda aplikace podporuje prohlížení složek, různé knihovny apod. jsou pro mne k ničemu a nepoužitelné. Jedině složky.
Bnone
Junior