Pomoc s přehráním ROM na mobilu

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod davidasis 30. 10. 2024 20:14

A kde se montují Samsungy?
davidasis
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 30. 10. 2024 20:35

Korea, Vietnam.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod davidasis 31. 10. 2024 19:23

Doporučte mi mobil, který se ani po 5 letech nebude sekat, ani po proběhnutých aktualizací Androidu.
Včera jsem dostal na hraní starý iPhone SE 2020, aktualizoval jsem ho na iOS 18.1 a jede krásně plynule, nic se neseká, hned se apky otevírají, ve srovnání s tím Xiaomi, bohužel ho používat nemůžu, má poškozený mikrofon a nic moc baterku, oprava by se nevyplatila.
davidasis
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 31. 10. 2024 19:39

Taková rovnice nemá řešení momentálně. Buď za 15 tácků za půl roku iPhone SE 2025 a nebo nějaký levný mobil jako Motorola G54 Power Edition, která snad půjde koupit v akci s bonusem za 3 989 Kč, ale ta nemá tak dlouho aktualizace (bude mít už jen Android 15 a pak ještě dva roky bezpečnostních aktualizací).

A proč momentálně ? Protože možná příští rok už prodávané telefény budou muset mít dlouhou podporu. :D Tak třeba G56 za necelý rok to splní.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod davidasis 31. 10. 2024 20:21

No a něco jiného okolo 5 tisíc? To časem zasekávání způsobuje co? Nádstavby? Nebo to je prostě ******tko Androidu? Nebo se zeptám jinak, existuje nějaký mobil na Androidu, který tohle nebude dělat?
Já na SE 2025 netrvám, je na můj vkus moc malé a popravdě Android mně přijde uživatelsky přívětivější než iOS co jsem zatím porovnával ...
davidasis
Junior

Předchozí stránka