Stažení apk na starší verzi androida

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod foto1977 21. 11. 2024 15:35

Ahoj, řeším takový problém, dítě má dětské volací hodinky které teď reklamujeme a tak jsem našel v šuplíku stařičký Honor 6 (3/16GB) který má verzi android 5. Rád bych na tom bez google účtu rozchodil Whatsapp, ale z apkmirror se již nedá stáhnout klasická instalačka. Nevíte jestli je někde možnost to sehnat, ideálně z nějakého bezpečného zdroje?
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 21. 11. 2024 16:30

A proc to lovis nekde pokoutne?! Jestli nekecaji, tak si to stahni primo u kovare.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod orgáč 21. 11. 2024 16:58

Apkmirror není rozhodně žádný bezpečný zdroj :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod yndezit 21. 11. 2024 17:19

foto1977 píše:Ahoj, řeším takový problém, dítě má dětské volací hodinky které teď reklamujeme a tak jsem našel v šuplíku stařičký Honor 6 (3/16GB) který má verzi android 5. Rád bych na tom bez google účtu rozchodil Whatsapp, ale z apkmirror se již nedá stáhnout klasická instalačka. Nevíte jestli je někde možnost to sehnat, ideálně z nějakého bezpečného zdroje?

Ono ti stará verze moc nepomůže, protože whatsapp staré verze nepřipojí.
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 21. 11. 2024 17:25

Ahoj, díky za příspěvky, vůbec mě nenapadlo, že WA má na svých stránkách přímo ke stažení instalační soubor.
Momentálně je syn s mobilem mimo domov, tak nemohu vyzkoušet, ale doufám, že to bude fungovat.
Moje představa je, abych z toho mobilu udělal vlastně "hloupý" telefon který bude umět jen volat, posílat sms a jako bonus tam bude mít WA. Takto funguje s těmi hodinkami a vyhovuje nám to...
foto1977
Junior