Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lubart 12. 10. 2012 19:16

Já obě paměti také vidím - jenže při spojení přes USB se odpojí od telefonu a připojí k PC a po odebrání od PC se zase připojují k telefonu, čímž vznikal problém s resetováním vyzvánění....nicméně, jak jsem již psal, problém jsem vyřešil tím, že telefon připojuji přes možnost "připojit jako mediální zařízení" a ne jako "připojit USB úložiště".
Lubart
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Razlik 12. 10. 2012 21:28

Mně to dělá úplně to samý, taky to po odpojení z PC načítá SD karty a resetuje se vyzvánění. Jak se ti to povede připojit jako mediální zařízení? Já po připojení k PC mám na výběr pouse "USB uložiště".
Razlik
Junior

Odeslat příspěvekod Lubart 13. 10. 2012 10:59

Teď už do toho nechci znovu pro jistotu zasahovat a měnit nastavení, protože už se to připojuje automaticky samo jako mediální zařízení a možnost USB úložiště nenabízí, ale tuším, že postup byl takový: připojil jsem telefon k PC, rozbalil jsem notifikační lištu a tam byly 2 položky - na jednu z nich (už nevím, jak se jmenovala) jsem kliknul a robalil se mi výběr připojit jako "mediální zařízení" nebo "kamera". Zatrhnul jsem mediální zařízení a od té doby je vše OK. Po připojení k PC nemusím na telefonu na nic klikat, rovnou se rozbalí na monitoru možnost otevření složky, ve které je SD karta a Interní úložiště. Nic se už od telefonu neodpojuje, ani po vytažení USB kabelu z PC se karty k telefonu nepřipojují jako předtím.
Lubart
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 13. 10. 2012 12:19

Jj máš pravdu ja tohle, měl na HTC a ještě sem tam měl na výběr sdílet mobilní interne zkusim se na to pak taky kouknout.
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod trempmirek 14. 10. 2012 14:26

Zdravím.lidičky,jak mam prepnout místo t-mobile internet na mms.nejdou mi přijimat ememesky.mamG300.díky
Naposledy upravil Fíla dne 14. 10. 2012 19:46, celkově upraveno 2
Důvod: upraven název tématu
trempmirek
Junior

Odeslat příspěvekod Dwanin 14. 10. 2012 18:28

Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat jestli nemáte tip na browser co otevre flash videa. Z recenze jsem zkusil Puffin, ktery otevre asi vsechno, ale ma nevyhodu v tom, ze ne vsechny videa da fullscreenu a pokud v nem nejsou tak se sekaji. NAvic mi nevyhovuje jeho ovladani. Nasel jsem celkem dost prohlicecu co Flash take zvladaji jako napr. Dophin, Maxthron, ale jako jediny treba iVysilani CT otevre jen ten Puffin nemate nekdo najaky tip ?
Dwanin
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 14. 10. 2012 19:01

Opera mobile. Na Xperii Neo V jede dobře.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nagano80 14. 10. 2012 20:38

Stahnul sem si flash player na uloz.to a používám Maxthon a primaplay a fullscreen žádnej problém
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Dwanin 14. 10. 2012 20:47

Flash jsem stahl ze stranek Adobe posledni verzi pred koncem. Ale treba iVYsilani je nekoukatelne ale zkusim teda MAxthon. Dík Pak je jeste moznost SkyFire Ktery taky otevre vse ale zatim ej to pouze beta a je tam treba par much s rozlisenim. Ale casem si myslim ze bude nejlepsi :)
Dwanin
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 14. 10. 2012 21:30

Maxthon v mobilu je jeste lepší než v pc verzi a jak říkám úplně v pohodě koukám v mobilu s nainstalovanym flashplayerem na primaplay Americký XFactor v plné obrazovce
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 15. 10. 2012 19:40

na ten se divam v samsungu ve vestavenem prohlizeci, takze na to asi maxthon ani nic jineho nebude potreba
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 15. 10. 2012 19:56

No Prima to vyřešila za mě aplikací která je spojená s PrimaPlay a max spokojenost
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 16. 10. 2012 19:32

Jak to máte s aktualizací na ICS? Já dnes koupil telefon ve volné prodeji a nenabízí, jakou máte vy zkušenost?

Jinak první dojmy:
Hezčí než na obrázku (bílá), displej super a akorát velikost. Svižnost prostředí dobrá, oproti OO mnohem lepší hudební výstup a celkově ohromný krok vpřed. Jestli mi něco vadí tak zatím hlavně právě ta nemožnost updatu, na to jsem se těšil .)
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod orgy91 17. 10. 2012 06:01

Aktualizace na ICS neni dostupná už asi 2 týdny, stáhli to přímo Huawei. Ae proč, to nikdo neví. Klidně můžeš zkusit neoficiální cestu.. ;-)
orgy91
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 17. 10. 2012 06:29

Tak to se asi dočkáme dalšího updatu když to soudruzi stahnuli
Nagano80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka