Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod respert 30. 11. 2012 20:10

zdravim, žádám o radu... Chci aktualizovat telefon na ics ale když aktualizaci stáhnu do telefonu, dám instalovat, tak se telefon vypne, chvilku se tam něco děje (asi se to aktualizuje), ale pak se telefon spustí a je tam furt stará verze androidu.. Nevíte co s tim? díky
respert
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luko1 30. 11. 2012 21:02

To respert: Kde byl mobil zakoupen a je to funglovka? Pokud ne,tak tam nekdo mohl udelat root a pak to dela neplechu.
Luko1
Junior

Odeslat příspěvekod respert 30. 11. 2012 21:15

funglovka to není.. koupil jsem ho už použitej..
respert
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luko1 30. 11. 2012 22:10

Tak v tom muze byt zakopany pes. Doporucuji mrknout na androidforum,sekce Huawei a tam mozna bude navod jak to dat dokupy.Mozna bude stacit provest tzv. falesny update jak psal wheatley.
Luko1
Junior

Odeslat příspěvekod respert 1. 12. 2012 09:36

To uz jsem koukal,ale nic jsem nenasel. Co to znamena ten falesny update?
respert
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wheatley 1. 12. 2012 11:49

Nevím sice technicky jak to funguje, ale zkrátka je to soubor update.app (má obvykle něco okolo 1 kB), který nainstaluješ jako normální aktualizaci z SD karty. Poté teprve instaluješ tu pravou aktualizaci a mělo by to fungovat. Kdyžtak ti to pošlu, kdybys to nikde nesehnal.
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod respert 1. 12. 2012 13:50

Jo tak to by jsi mi pomohl.
respert
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 2. 12. 2012 23:17

Testoval někdo tento telefon s programem AnTuTu?
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MuErToOo 3. 12. 2012 08:34

zdarec. mam takovy mensi problem. dneska jsem nechtic zapl misto uloziste "medialni zarizeni" bohuzel v kompu nevidim SD kartu ani pamet telefonu. jak to jde vypnout ? hledal jsem ale maximalne mi jde prepinat mezi "medialnim zarizenim" a "zarizenim fotoaparat" nebo jak to tam je. diky. nebo potrebuji doinstalovat nejake ovladace. abych to videl ve windows. mam WIN7. diky
.. ASUS T100TA ..
.. NOKIA 630 WP 8.1 ..
MuErToOo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gizmohead 3. 12. 2012 12:19

S ICS mi AnTuTu hodilo 2979 bodů, s GB to bylo cca o 50 bodů víc.
Gizmohead
Junior

Odeslat příspěvekod daivory 4. 12. 2012 19:35

3217 ics, v gb to bylo o neco malo vic, ale uz nepamatuju :-)
daivory
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esox 5. 12. 2012 15:21

Zdravim vas, poradil by mi nekdo prosim jak nastavil klavesnici 4x3? Děkuji
esox
Junior

Odeslat příspěvekod Mildapm11 5. 12. 2012 23:47

Pokud pouzivas touch pal tak prejetim prstu po klavesnici smerem doleva, u klasicke androidi nevim, nikdy jsem ji dyl jak 5minut nepouzival... snad jsem pomohl. ;-)
Mildapm11
Junior

Odeslat příspěvekod jenula33 6. 12. 2012 18:09

ahoj, nevíte o nějaký aplikaci která by mi signalizovala pípnutím délku hovoru, ale aby šlo nastavit pípnutí třeba 10 sekund před každou celou minutou. ( používám klikni a volej, a tam je učtování po minutách )
jenula33
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 7. 12. 2012 08:25

Mám problém přes týden se mi nechce aktualizovat počasí podle GPS zkoušel sem to jak přes mobilní net tak i WiFi a nic má někdo stejnou zkušenost?A po dlouhém rozhodování přecházím zpět na GB nemám v mobilu žádné hry tak nevim proč je čím dál tím více pomalejší i po vymazání mezipameti.
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka