Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Huawei

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nefir 5. 10. 2012 10:41

A v Nastavení > Bezdrátové sítě > Další > Mobilní sítě > "Názvy přístupových bodů" máš přístupové body MMS a GPRS?
nefir
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 6. 10. 2012 19:28

Jak je G300 plynulý s Androidem 4.0? Stačí i s ním na středně náročné hry? Dost o něm uvažuji, ale chtěl bych po přístroji nějakou obstojnou rychlost .)
Peugeot 306 Break 1.4 55kW
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 10. 2012 20:27

Při předešlé verzi Androidu sem vpohode paril Dead Space,Dead Titter,ShadowGun a teď si ani neskrtnu asi takhle ti to řeknu a přemýšlím o přechodu zpět na GB
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Luko1 7. 10. 2012 06:32

Nagano80: mas v telefonu zaplou 2D hardwarovou akceleraci?
Luko1
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 7. 10. 2012 09:58

Mam a proste nic Dead Tigger mi v mape dela strasne lagy,Samuraj II jede docela vpohode az na zasekavani gamepadu,ShadowGun to je skoda mluvit Gamepad se mi sam pohybuje po obrazovce kde se ma sputit palba tak to nejde a chodi sam.Muj zaver jasně nemám mobil pro hraní her ale když uz to ma člověk rozehrane a aspoň nějak zabil čas při cestování tak ted akorát tak mužů s mobilem psat sms, volat, a brouzdat po.Tak přemýšlím ze zavolám do Vodafone a zjistím jak to je ohledně nespokojenosti s os a přechodu zpět na GB
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 7. 10. 2012 10:19

Nagano80: měl si na telefonu hry Max Peyn a GTA 3 ? Pokud ano dalo se to hrát?
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 7. 10. 2012 10:35

Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod wheatley 7. 10. 2012 11:39

Příští týden ho budu objednávat, jen mám dost dilema, jestli aktualizovat na 4.0 nebo zůstat u GB :/
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Wizzy22 7. 10. 2012 12:03

wheatley: Tak to jsme dva, kteří mají stejné dilema :-|
Naposledy upravil Fíla dne 7. 10. 2012 12:17, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
Wizzy22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luko1 7. 10. 2012 12:05

Zalezi co clovek ocekava.GB mel napr. vzrustajici vyzvaneni,ktere neslo vypnout.Nehraju narocne hry,takze jak pise Nagano80 asi na GB sli lepe.ICS porezilo vyzvaneni,lepsi fotak,vyce moznosti upravy ploch.Uzivatele me urcite jeste doplni o rozdily mezi GB/ICS.Mozna precist nejake vlakno o rozdilech.Neni to o telefonu,ale o systemu.
Luko1
Junior

Odeslat příspěvekod kalimoco 7. 10. 2012 12:50

Já jsem na tom stejně. Váhám,zda aktualizovat.Zatím ale počkám.
kalimoco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 7. 10. 2012 12:58

Tak GTA a Maxe sem tam neměl GTA má přes 1,3gb myslim.Jo ICS má své plusy jak je zde zmíněno ale to je jako s pc dlouho jste na XP a pak prejdete na win7 a je to znat.Ale porad nechapu proc to nejde jako man GB ale budeto asi náročnosti na ICS
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod fan.tomCz 7. 10. 2012 15:07

Přechod na ICS můžu s klidným svědomím doporučit, telefon mám nyní svižnější a nemusím používat alternativní Launcher.

Co se týče her, tak mi všechny jedou v pohodě, jak DeadTrigger, tak World of Goo nebo Asphalt 7 + všechny ostatní hry typu Angry Birds, Cut the Rope atp.

Jediné co stojí za prd u tohoto telefonu je přehrávač hudby, kde je téměř nutností si stáhnout/koupit nějakou alternativu v podobě PowerAmpu nebo DoubleTwist playeru.

Takže, pokud si koupíš čistý telefon, tak ho klidně aktualizuj.. Ostatním bych doporučoval před přechodem na ICS naformátovat kartu a začít "odznova" :-) tak jako jsem to udělal já..

PS: GTA III není pro G300 officálně dostupná, ale i tak se dá sehnat a je kupodivu k zastaralejšímu HW G300 hratelná..
G300|Official ICS|16GB

AMD Phenom II x4 965BE @ 4GHz, nVidia GTX650ti Boost 1GB, 4GB DDR2 A-DATA Extreme Vitesta, 320GB+40GB+1000GB HDD, Gigabyte MA78GM-UD2H, Tranquillo rev.2
fan.tomCz
Junior

Odeslat příspěvekod wheatley 7. 10. 2012 17:00

Děkuji za odpovědi, tak ten už jen vyřešit, jestli černou nebo bílou a bude můj .)
wheatley
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 7. 10. 2012 20:22

Tak díky moc nenapadla me to stim zformatovanim paměťovky tak že vše co jsem řekl špatného ohledně ICS beru zpět ;-)
Nagano80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka